Clickmed
programare rapida la medic

Trichineloza

Boli intestinale Trichineloza
Intrebare postata de mara.dragoi cu 8 ani in urma

Buna dimineata,
Din luna ianuarie am satri de rau, in urma consumului de mici si cu carne de porc. Starea de rau s-a agravat , iar in februarie am inceput analizele, pe 1 martie am primit rezultatul cu Trichineloza pozitiv. Am urmat 15 zile cu albendazol 800 mg/ zi, iar dupa 15 zile pauza, inca 12 zile 400 mg/zi.
Au trecut 38 de zile de cand mi s-a pus diagnosticul si cu inca 2 luni dinainte unde nu am stiut si nu am avut tratament, iar acum imi este foarte rau, am mainile, picioarele si fata umflate, ma dor picioarele, bratele, spatele ingrizitor si nu pot sa respir, iar astazi am ameteli.
Am fost internata la Victor Babes, iar la externare aveam 15000 leucocitele si mi-au spus ca poate am racit. NU STIU UNDE SA MAI MERG SI CE SA FAC.
VA ROG SA MA AJUTATI, SA MA INDRUMATI.
Adresa mea de email: [email protected]

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Trichineloza"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.