Clickmed
programare rapida la medic

Sinuzita cronica

Migrena
Intrebare postata de membru306435 cu 8 ani in urma

Buna ziua sint Geanina si in urma cu 2 luni am inceput sa am dureri de cap foarte mari am facut o radiografie si mi sa sspus ca am sinuzita frontala am luat augumentin 10 zile, aerosol si alte tipuri de picaturi decongistionante dar am mereu dureri de cap aveam secretii nasale verde galbui si am decis sa iua din nou acelasi antibiotic am 7 zile deja dar mi se pare ca durerile sint mai puternice am facut rau ca am luat acelasi antibiotic ar trebui sa ma opresc sau sa continui va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sinuzita cronica"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 2 saptamani)

Buna ziua,

Sinuzita cronica poate fi o afectiune greu de tratat si deseori necesita mai mult decat un curs de antibiotice. Daca simptomele persista sau se agraveaza dupa administrarea antibioticului, asa cum mentionati, este posibil ca acesta sa nu fie eficient. Probabil ca infectia este cauzata de un tip de bacterie care nu este sensibila la Augmentin sau poate fi o infectie fungica, care nu raspunde la antibiotice deloc.

Nu este recomandat sa incepeti un nou curs de antibiotice fara consultul medicului. In plus, excesul de antibiotice poate duce la rezistenta la antibiotice si poate provoca efecte adverse suplimentare.

Durerea puternica de cap poate fi cauzata si de alte probleme medicale, inclusiv migrene sau tensiune arteriala crescuta, nu doar de sinuzita. Trebuie sa luati in considerare si aceste posibilitati. Trebuie sa mergeti la medic pentru o evaluare suplimentara si pentru ajustarea tratamentului. Este posibil sa aveti nevoie de medicamente analgezice pentru durerea de cap sau de alte forme de tratament.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: www.clickmed.ro/medic/orl

Articole de interes:
https://sfatulmedicului.ro/Sinuzita/gestionarea-efectelor-sinuzitei-cronice_15157
https://sfatulmedicului.ro/Remedii-naturiste/remedii-naturiste-pentru-congestia-sinusurilor-si-sinuzita-cronica_9965

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.