Clickmed
programare rapida la medic

Este HPV sau nu este?

HPV
Intrebare postata de mada85 cu 8 ani in urma

Buna ziua. Nu stiu ce sa mai cred deoarece medicii ma dau peste cap. In 2009 am facut operatie pe col-ERAD pentru o rana. Inainte de operatie mi-am facut testul HPV si a iesit negativ. Dupa operatie timp de 6 ani de zile m-am tot dus la 6 luni sa repet analizele pentru ca eu tot prezentam aceleasi sintome de durere groaznica jos si mi-au tot zis ca nu s-a refacut bine dupa operatie, ca e sistemul meu imunitar foarte prost......si mergeam la particular la aparatura buna adica am vrut sa fiu sigura......si ei tot nu ma lamureau....apoi dupa ce m-am saturat sa imi epuizez toti banii fara nici un rezultat m-am dus la Polizu anul trecut si mi s-a spus sa fac conizatie ca am rana pe col si am si HPV deoarece la biopsia din 2009 au iesit prezente p***alocite care indica prezenta HPV. Si uite asa nu stiu ce sa cred in conditiile in care eu am facut test HPV si inainte si dupa operatie si mereu a iesit negativ . Dar nu inteleg atunci de ce ceilalti doctori nu mi-au zis ca as avea HPV dupa biopsie? Au zis la un moment dat ca e posibil sa il elimine organismul meu dar chiar si asa de ce am iar rana pe col? ce trebuie sa fac sa ma operez la fiecare cativa ani? ca eu nu mai inteleg si durerile sunt tot mari.........

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Este HPV sau nu este?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.