Clickmed
programare rapida la medic

E posibil sa fiu insarcinata?

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de MembruMobileApp305034 cu 8 ani in urma

Buna !
Am 16 ani si acum o saptamana mi-ai inceput viata sexuala . Prietenul meu are 17 ani si avem o relatie de un an . Amandoi eram virgini . Am folosit un prezervativ iar penetrarea nu a fost una violenta deoarece nu mi-a curs sange . A fost in act sexual dus pana la capat , deoarece penetrarea a avut loc . Am mai cerut sfaturi si mi s-a spus ca himenul poate fi elastic si se asta nu am avut sangerarea si ca la urmatorul act sexual e posibil sa curga si sange . Deci , ne-am protejat iar penetrarea nu a fost puternica . Nu a ejaculat in mine , dar mi-e frica sa nu fi ramas insarcinata .Nu am avut simtome , doar ca constientul meu ma face sa ma gandesc doar la asta . Poate imi veti spune ca sunt prea mica pentru asta, dar a fost alegerea mea si am fost pregatita pentru asta . Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi , credeti ca e posibil sa fi ramas insarcinata?
Vreau sa spun si ca s-a intamplat cu o saptamana dupa ultima zi de menstruatie . Nu imi vine regulat , sau nu sunt prea atenta la asta . Doar ca de obicei imi vine la inceputul lunii , iar pana acum nu mi-a venit . E posibil sa imi intarzie de la stres si de la faptul ca ma gandesc prea mult ca e posibil sa fi ramas insarcinata ?
Va rog sa ma ajutati .
Va multumesc mult !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "E posibil sa fiu insarcinata?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

MembruMobileApp1486732337 (acum 7 ani)

Cam devreme.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1486732337
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1486732337
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.