Clickmed
programare rapida la medic

Fetita de 4 ani raspuns medic

Tulburari de limbaj
Intrebare postata de ForEver87 cu 8 ani in urma

Buna ziua, am o fetita de 4 ani, nascuta normal. Fetita a inceput sa vorbeasca corect deci la 4 luni a zis mama si la 6 luni canta la la la si a zis tata. La virsta de 1 an si jumatate a inceput sa repete corect aproape toate cuvintele. Mici greseli la pronuntarea sunetului r si p. La 1 an si jumatate a cazul si s-a lovit cu fruntea de beton, Am facut multe cercetari si toti doctorii au zis ca fetita este perfect sanatoasa. Dupa lovitura o saptamana nu a mai zis nici mama, si peste vre-o luna a inceput sa vorbeasca gresit, combinarea vocalelor m, n si c, consoalele le poate spune, problema sunt vocalele. Am ajuns cu ea la Belgrad la un doctor privat bioenergetic, care ne-a dat cea mai corecta diagnoza "Comotie Cerebrala Acuta". Ne-a dat un fel de sirop pentru calmare care a ajutat enorm la somnul fetitei. Din tratamente a luat Pantotin si Holicin si MagneB6, care a fost intrerupt de neurolog dupa prima cutie. Am inceput sa ne ducem de 2 luni la logoped. Se uita ca ea ca ~Boul la poarta noua~. scuzati expresia dar parca nu au limba comuna. Eu inteleg tot ce zice fetita din cauza ca sunt mama. Deci nu mai stiu ce sa fac cu ea. Tratamentele cu Pantotin si Holicin se continua ori nu? De citit, literele care le cunoaste le poate citi. Fetita este Hiperactiva, supra energica. Unica problema este ca nu poate vorbi corect din cauza Comotiei Cerebrale aparuta in urma loviturii la virsta de 1 an si jumate. Deci va rog sa ma ajutati cu un sfat, ce sa fac cu ea mai departe? Nu mai stiu ce usi sa bat!
Va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Fetita de 4 ani"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Buna seara. In primul rand copilul trebuie sa socializeze, are nevoie de colectivitate si de alti copii - de acolo invata cele mai multe lucruri. Apoi, accesul la calculator, telefon, tableta, televizor - diminuat la minim. In al treile rand, literele nu sunt importante acum, ci vorbirea.
Gestionati-va stresul: copilul il simte foarte bine, oricat ati dori sa il ascundeti si nu ajuta la nimic, ba dimpotriva. Cantati cu ea cantecele specifice copiilor, lente, astfel incat sa lungiti sunetele. Daca doriti, ma puteti contacta la adresa de mail [email protected]
Toate cele bune!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Tulburari de limbaj.

Inscrie-te aici!
Advertisement
donik (acum 6 ani)

Te rog, contacteaza-ma urgent pe F " silvia mura"

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de donik
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de donik
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.