Clickmed
programare rapida la medic

Nidatie

Sarcina
Intrebare postata de cristta cu 8 ani in urma

Buna seara...am si eu o întrebare...astazi ar fi trebuit să-mi vina CM...dar in schimb am o usoara secretie roz spre maroniu...si o durere suportabila pot sa zic de ovar....vreau sa mentionez ca merg des la baie iar sanii ii am umflati si de vreo doua săptămâni mă dor.....nu stiu ce sa cred.....contactele sexuale au fost neprotejate pentru ca ne dorim un bebe

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nidatie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Alex Ginecolog (acum 8 ani)

Cel mai bine este sa faci un test de sarcina. Deja te aflii in perioada in care testul nu poate da gres (ca sa zic asa). Din simptomele descrise inclin sa cred ca esti deja insarcinata. Sarcina usoara si mult succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
cristta (acum 8 ani)

Va multumesc pentru răspuns.... Dar nu stiu ce sa cred.....acea sangerare s.a prelungit câteva zile.....nu a fost menatruatie normala asta stiu sigur.....dar încă nu am avut curajul sa fac un test de sarcina de teama.....momentan nu sunt in tara sa pot merge mai repede la medic.....iar aici am programarea la sf lunii......insa o mica problema am in continuare.....durerea de sanii.....nu mai e asa de tare..dar e... Si pe deasupra insotita de o usiara mancarime in zona mamelonului.....nu stiu daca as putea fii însărcinată....

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de cristta
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de cristta
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Flora (acum 8 ani)

Buna ziua spunetimi varig cei am patit nu imi gasesc locul pe data de 9 ianuarie am avut un contact neprotejat la 48 ore dupa contact am luat anticonceptionale de 72 ore peste 6 zile pe 17 ianuarie mia aparut ciclu dar in cantitati mai reduse si o culoare mai inchisa nu stiu precisa daca a fost ciclu dar a durat 4-5 zile in luna februarie nu mia venit ciclu am facut 5 teste de sarcina in zile diferite si toate au fost negative astept in luna martie dar mie frica sa nu fie sarcina va multumesc

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.