Clickmed
programare rapida la medic

Nevroza

Depresie
Intrebare postata de Angoasatul cu 8 ani in urma

Buna seara! Am 18 ani si de 2 ani si ceva de zile am o tulburare care sincer nu i-am gasit dezlegare si tinde sa persiste si sa-mi creeze disconforturi si continue stari de anxietate.In general sunt o persoana optimista,destul de energica si sunt convins ca lumea mi-o proiectez singur gratie psihicului iar lucrurile merg destul de bine in aceasta directie, numai ca am niste episoade care nu prevestesc nimic bun in sensul ca aud pocnituri/clickuri/descarcari/rupturi din cap(creier exclusiv in profunzime) ceva ca o desincronizare a impulsurilor nervoase si se rasfrange ca o descarcare de energie cand se rup sinpasele sau se produc reactii a caror efervescenta o percep exclusiv auditiv si psihic ca o ruptura de crengi, un CLICK ca de mouse sau de intrerupator electric, si nu-i nicio iluzie ca vai mi se pare ca o fi de la urechi sau stiu eu ce, ca odata ce substratul anatomic (in cazu meu portiune din creier unde se intampla abracadabra asta) e compromis deja simt cum ma cuprinde o letargie si lipsa acuta de viata dar ce bine ca patesc asa ceva in urmatoare conditii:
1.Cand mananc ceva bogat in grasimi
2.Cand am glicemia un pic marita
3.Cand sunt trist, suparat, pesimist, somnoros, scarbit
4.Cand stau destul de tarziu si fac diverse treburi la birou si de asemeni cand dormi insuficient si ma trezesc cu cearcane precum sacii de gunoi
5.Cand adopt un comportament sau un flux de ganduri ce nu sprijina sau converg catre sanatate,vitalitate,optimism,bucurie,implinire sulfeteasca si stiu ca daca nu repet ce am scris mai sus de la 1-4 n-am problema asta, deci e ceva grav?pe mine ma demoralizeaza total aspectul asta de parca imi foreaza cineva in sediul constiintei mele si imi intuneca viata si imi mananca mintea in definitiv.Mai pe scurt; Creierul meu e un ca un paratraznet, cand e atmosfera incarcata sau cenusie in jurul meu si exclusiv in mintea mea se produc astfel de descari electrice ce anunta vreo cadere nervoasa sau eu stiu vreo boala.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nevroza"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Udrea marian (acum un an)

Stiu ca este mult de atunci dar ai gasit o rezolvare?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Udrea marian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Udrea marian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.