Clickmed
programare rapida la medic

Duphaston si sarcina

Sarcina
Intrebare postata de tudorioana93 cu 8 ani in urma

Buna seara! La multi ani! Am o intrebare, la inceputul lunii decembrie am luat 15 zile Duphaston pentru chisturile de pe ovare. Pe 19 mi-a venit menstruatia si s-a terminat pe 22. Pe 23 am avut contact sexual neprotejat, a doua zi am luat pilula
Escapelle. Pe 24 seara iar am avut contact sexual neprotejat. Pe 29 am avut scurgeri care m-au tinut aproximativ 2 zile. As vrea sa stiu care sunt sansele sa raman inscarcinata. Doamna de la farmacie mi-a zis ca nu trebuia sa iau pilula ca nu era necesar, insa nu am vrut sa risc. Exista vreo problema ca am luat pilula ac***a in vedere ca urmez un tratament cu Duphaston? Multumesc frumos.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Duphaston si sarcina"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Alex Ginecolog (acum 8 ani)

Inainte de orice combinatie de medicamente este cel mai indicat sa te adresezi unui medic sau in cel mai rau caz unui farmacist si niciodata altfel. Combinarea medicamentelor fara a cunoaste efectele acelei combinatii pot fi in unele cazuri fatale. Vezi cazul actorului Heath Ledger care a decedat in conditiile deja expuse. Duphaston este un anticonceptional puternic si are efecte secundare asupra ficatului. Escapelle are efecte secundare si mai puternice asupra ficatului. Intr-adevar nu era necesar sa iei si Escapelle de vreme ce luai anticonceptionale. Pentru sanatatea ta viitoare (in special cea a ficatului tau) iti recomand produsele http://www.steaua-divina.ro/capsule/fitofibromstop.html care vizeaza desigur chisturile ovariene insa tratamentul va fi mai lung insa efectele acestui produs va regla foarte mult activitatea hormonala din organism - in special activitatea hormonala responsabila de formarea chisturilor ovariene. Viata sexuala regulata constituie un plus in impiedicarea formarii chisturilor ovariene.

Multa sanatate si toate cele bune!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
tudorioana93 (acum 8 ani)

Va multumesc din suflet pentru raspuns! Pana acum nu am patit nimic, nici nu sunt insarcinata. Iau in continuare Duphaston. Mi s-a descoperit o rana pe col, am facut analizele necesare si mi-au iesit bune. Urmez un tratament cu ovule Polygynax, insa rana se mareste pe zi ce trece. Ce as putea sa fac altceva? Sunt recomandate spalaturile vaginale cu ceai de pelin? O seara buna!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de tudorioana93
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de tudorioana93
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.