Clickmed
programare rapida la medic

Ce s-a intamplat cu mama?

Schizofrenie
Intrebare postata de MembruMobileApp303458 cu 8 ani in urma

Buna seara. Sunt Diana si am 17 ani. Acum o saptamana cand a venit mama de la serviciu am observat ca vorbea ciudat si parca era beata, vorbea exact ca un om beat, si a inceput sa ma intepe inima foarte tare si m-am speriat pentru ca nu o mai vazusem niciodata asa. A doua zi dimineata m-am dus la ea si am intrebat-o de ce a baut si vorbea tot ciudat si i se impleticea limba in gura si folosea cuvintele altfel si parca nu mai era lucida, si mi-am dat seama ca nu bause ci patise ceva si in seara aia am facut un atac de panica si tremuram toata si credeam sigur ca o sa mor. In urmatoarea zi vorbea la fel si am facut un al doilea atac de panica care a durat foarte mult si atunci am crezut ca o sa innebunesc si ca am inceput sau o sa incep sa vorbesc si eu ca ea. A trecut cam o saptamana de atunci si mama e la fel si astazi dimineata nu aveam nimic dar la un moment dat am vazut-o iar pe mama asa si mi se parea ca si tata si sora mea se comporta ciudat si a inceput sa ma intepe iar inima si sa simt stransura aia in piept si pana si in momentul asta tremur si ma gandesc la tot felul de lucruri. Vorbeste altfel (se balbaie, pune pronume in fata verbelor si nu facea asta inainte, lungeste cuvintele sau repeta un cuvant de 2 ori sau face nu stiu cum pauza intre cuvinte...), parca e mai darnica, e interesata de lucruri pe care inainte nici nu le baga de seama, pune intrebaristupide, sta asa si se gandeste mult sau daca ii spui o problema sta si se gandeste la toate lucrurile legate de problema aia , nu stiu cum sa ma mai exprim dar nu mai este ea si ea nu e constienta de nici unul din lucrurile astea.Ce are mama? E posibil sa fi patit ceva de la stres sau suparari sau e altceva? Se poate transmite problema asta?? Oare de la atacul de panica facut iar, am crezut ca si tata si sora si fratele se comporta ciudat sau chiar se molipsesc psihic de la mama? Daca are o problema psihica se pot molipsi si ei intr-un timp asa de scurt? Eu nu sunt foarte apropiata de parintii mei si cand i-am spus lui tata zilele trecute a spus ca el nu a vazut nimic si ca ma gandesc prea mult la asta sau ceva de genul dar v-am spus ca parca se comporta si el ciudat.. E o problema la mine? ...dar eu sunt constienta de problemele astea si o vad mai ales pe mama ca nu e bine , singurele momente in care sa spun ca o iau razna sunt atacurile de panica, facute tot din cauza asta, cand ma gandesc la tot felul de lucruri dar in rest nu stiu..sunt eu. Nu stiu la cine sa cer ajutor si cu cine sa vorbesc :(( Ce sa fac??

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce s-a intamplat cu mama?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.