Clickmed
programare rapida la medic

Dureri de stomac

Ulcer Gastroenterita infectioasa
Intrebare postata de ionutandrei08 cu 8 ani in urma

Buna seara.

Din luna aprilie ma tot doare stomacul, in acea zi am varsat toata ziua, nu am putut manca nimic, (nu am mai varsat de la varsta de 4 ani cred) si din acea zi, am probleme cu stomacul. Am fost in luna august la un control (sange, si coprocultura) dupa ce mi-a luat sangele, am facut un ecograf. La ecograf mi-a spus ca am gastrita, si sa asteptam si analizele sa vedem exact. Dupa o saptamana am mers sa iau analizele, le-am dus la doctorul de familie, mi le-a citit si mi-a spus ca am o bacterie la stomac. Mi-a dat pastile, 3 feluri nu mai stiu exact ce pastile, (trebuia sa iau un fel de pastile odata pe zi, si 2 feluri de pastile de 2 ori pe zi). Le-am luat dar tot nu mi-a trecut de stomac, am continuat sa imi cumpar eu omeprazol de la farmacie, (in perioada cand am cumparat omeprazol, abia de la penultima pastila m-am simtit mai bine si chiar o saptamana nu am mai avut probleme cu stomacul). Dupa acea perioada de o saptamana ma zis sa iau din nou, si anume Omeprazol Terapia 20mg, asa mi-a dat farmacista.

Simptomele mele sunt ca dimineata aveam o stare de voma dar nu foarte rau, imi venea asa umpic sa vars, dupa care daca mananc prajit, afumat, nu pot ca ma balonez si parca imi sta in gat mancarea si imi vine sa vars dar nu asa rau.

Ce credeti ca as putea avea? Cum a spus doctorul o bacterie / gastrita? Ce imi recomandati sa fac?
Am citit pe internet simptomele gastritei si nu am nici-una spuse de acolo:

- Consumul exagerat de alcool sau intoxicatia cu alcoolInfectii ale tractului gastro-intestinal (gastroenterita)
- Medicamentele analgezice si cele care contin cortizonInfectia cu Helicobacter pylori (gastrita infectioasa)
- Operatii dificile si complicateArsurile cu lesii sau acizi.

Nu am nici-una din cele de mai sus, nu consum alcool, medicamente nu am luat decat cand si cand, cand ma mai durea capul/o masea luam piafen sau algocalmin, iar operatii nu am facut in viata mea.

Ce credeti ca as putea avea?
P.S. - Mananc regim (nu mananc afumat, prajit) ma cam feresc de mancaruri, sau de bauturi acidulate (sucuri, apa minerala, tot ce are acid).

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri de stomac"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Utilizator11640883943 (acum 2 ani)

Eu am aceleași simptome, vărsături 3 zile și slăbesc și dureri îngrozitoare de stomac, și au descoperit ca am tumoare de 1cm dar nu e canceroasa și trebuie sa iau tot timpul omeprazol, roagă doctorul sa îți facă o verificare in stomac cu camera. Eu doar ce mi-am terminat prima cutie de omeprazol dar azi m-a luat iar durerea de stomac.
Spre exemplu când sunt fericita, nervoasa, emoționată, stresată mă doare stomacul groaznic …

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11640883943
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11640883943
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11601098851 (acum un an)

Salut, ai infectie cu heliconacter pylori, bacteria aceasta ti a gasit o doctorul cel mai probabil. Trebuie sa ti un tratament cu 2 antibiotice+ controloc sau ceva de blocare al acidului, pastilele astea ti le va da un dr. Sunt anume 2 antibiotice, zic asta ca si eu am avut problema acum un an junate, nu puteam sa mai mananc absolut nimic, si eram insituatia aia de 4 luni

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11601098851
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11601098851
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.