Clickmed
programare rapida la medic

Recuperare LIA

Diverse
Intrebare postata de Robert Gherghe cu 8 ani in urma

Buna seara! In urma cu 12 zile am facut o operatie de ligamentoplastie la genunchiul stang, in urma unei rupturi de LIA. Recuperarea postoperatorie imediata a avut rezultatul ideal, in 3 zile am reusit sa fac extensia completa pasiva, stand in pat. Totul a decurs cum trebuie si in ultimele zile nu am mai simtit nicio durere. Acum 2 zile mi-am fortat piciorul, icnercand sa merg mai mult decat mi-a fost recomandat si am stat mai mult in fund decat in pat. S-a umflat foarte rau si nu mai puteam sa fac extensia deloc. L-am tinut cu gheata si ridicat iar acum s-a desumflat, dar tot nu pot face extensia decat fortat cum trebuie penru ca ma doare foarte tare. Ma gandesc ca am facut febra musculara la muschiul cvadriceps, dar am dubii. Va multumesc frumos! Am 19 ani, barbat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Recuperare LIA"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.