Clickmed
programare rapida la medic

Am nevoie de ajutor, tracnituri nu stiu cum sa spun.

Diverse
Intrebare postata de AlexandruAn97 cu 8 ani in urma

Salut! Ma confrunt cu aceasta problema de un an numai ca se intampla foarte rar, prima data mi s-a intamplat la un prieten acasa cu mai multi prieteni ,am dormit toti la el si dimineata cand m-am trezit am mers toti la bucatarie sa fumam o tigare toti si au inceput sa ma ia niste tracnituri sa le zic asa incepeam sa imi tremure mainile sa reactioneze ciudat si corput tot incepeam sa tracnesc incontinu si nu puteam sa ma opresc, ma lasa 2-3 min dupa iar incepeam sa tremur sa zic asa dar acela nu era tremur, sa zic pana acum de 5 ori mi s-a intamplat asta, cea mai nasoala a fost cand am fost la o cabana cu toti prietenii ne-am distrat toti acolo am baut am fumat tigari nu alceva am dansat in continu toti si cand mi s-a facut rau m-am dus m-am culcat si dimineata cand m-am trezit am iesit toti afara sa vorbim, afara era si frig si cand am vrut sa imi aprind tigarea am inceput iar sa tremur tot, incepeau sa tremur tot efectiv nu puteam sa ma controlez, nu puteam respira bine in timp ce mi se intampla chestia asta, nustiu ce denumire sa-i dau boalei acestei, va rog ajutatima sunt foarte speriat debia am facut si eu 18 ani si nu vreau sa imi pierd viata prin spitale si sa iau pumni de medicamente stiu ca sunt si alti mai rau ca mine cu alte probleme si imi pare rau de ei.Va rog ajutatima!Daca m-ai aveti alte intrebari puteti sa mi le spuneti.Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am nevoie de ajutor, tracnituri nu stiu cum sa spun."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.