Clickmed
programare rapida la medic

Viermisori mici negri din gura

Afectiunile cavitatii bucale
Intrebare postata de MembruMobileApp150330210426877 cu 8 ani in urma

Buna,
in timp ce ma spalam pe dinti am observat in chiuveta un viermisor negru care se misca. m-am speriat.. nu am mai auzit asa ceva. la urmatoarea spalare pe dinti in aceeasi zi am fost atenta si din nou a cazut unul. mentionez ca am nascut recent si nu sunt prea ok sa pot merge la medicul de familie. ma poate ajuta cineva cu un sfat? multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Viermisori mici negri din gura"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

geanyna89 (acum 8 ani)

Buna ziua!Parerea mea este ca ar trebui sa consultati de urgenta un medic stomatolog,va recomand cu caldura sa mergeti la doamna Andra Custura,acolo merg si eu de vreun an si sunt multumita,intre timp mi-am extras o masea si mi-am pus o coroana din zirconiu.Sunt mai mult ca sigura si sunt sigura ca va va ajuta si aveti grija sa nu luati medicamente dupa ureche,va puteti agrava starea.Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
miki.ivan (acum 8 ani)

In cazul dumneavoastra este chiar mai mult decat recomandat un consult la medicul specialist.La fel ca si doamna,am fost la cabinetul doamnei doctor Andra Custura si nu am mai avut probleme cu dantura.Cel mai bine pentru sanatatea dumneavoastra este sa va programati la un consult deoarece problema poate fi mult mai complexa.O zi buna!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
carmen436 (acum 4 ani)

Buna ziua! Îmi spuneti și mie ce s-a întâmplat atunci, va rog? Tocmai mi s-a întâmplat și mie același lucru și nu stiu ce sa fac.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de carmen436
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de carmen436
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.