Clickmed
programare rapida la medic

Eu si Hepatita B raspuns medic

Hepatita
Intrebare postata de baclava cu 8 ani in urma

Buna ziua, pe mine m-a ajutat foarte mult terapia numita biomagnetism, e putin cunoscuta in tara noastra, dar o alternativa cunoscuta in general in Spania, Germania si America Latina, probabil a avut mai multa publicitate acolo...
pe mine in Romania m-a tratat Fabricio Miluno care este un om blajin si devotat profesiei sale. tin sa precizez ca m-am tratat de hepatia B acum doi ani de zile cu aceasta terapie si am decis sa scriu acest post deoarece astazi mi-am amintit cat am suferit cu hepatita si cat timp a trecut de cand m-am vindecat, ca aproape am uitat cum era sa ma simt rau mereu desi eram la regim strict:) si mi-ar placea sa impart aceasta informatie pentru a ajuta. hepatita am avut 3 ani de zile, nu am luat interferon, doar am incercat difeite terapii alternative care erau doar paliative, adica nu ma vindecau, doar ca mergeam inainte...pe picioare...dar biomagnetism-ul m-a vindecat complet.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Eu si Hepatita B"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Constantin Rusu MDr. Constantin Rusu este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Pentru cei nu tocmai familiarizati cu evolutia naturala a hepatitei B e bine sa amintim ca peste 80% din cazurile de hepatita acuta cu virus B se vindeca spontan, fara niciun "ajutor". Daca v-ati aflat in cele 20 de procente la care infectia s-a cronicizat, ar fi interesant de stiut care este statusul actual al antigenului HBs si al anticorpilor anti HBs sau, daca este disponibila, viremia (HBV DNA).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Constantin Rusu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Constantin Rusu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Hepatita.

Inscrie-te aici!
Advertisement
marrina (acum 8 ani)

Mar iteresa si pe mine aceasta terapie dar daca ai avut hepatita b cronica cum te a intrebat si dn doctor vreau mai multe informati multumesc ma poti contacts LA adresa mea de email [email protected]

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Bebone (acum 8 ani)

Pe mine m-a urmarit de hepatita un doctor de la Fundeni, Ditoiu, mi-a zis sa stau in urmarire sase luni, ca sunt sanse sa dispara virusul, si dupa sase luni de .. nici un tratament- virusul a disparut.Definitiv.
Deci este corect ca virusul poate sa si dispara, chiar daca nu-ti dai cu magnetzi pe la ficat.
In schimb pe soacra mea o trateaza tot acelasi doctor, dar virusul se mentine negativ doar cu tratament.
Alt caz, alta situatie..
Sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.