Clickmed
programare rapida la medic

DURERI

Diverse
Intrebare postata de AlexandraIrava cu 8 ani in urma

Buna ziua, am 21 de ani, 1,50m, 65 kg. De duminica trecuta a inceput brusc o durere la umarul stang care pana seara s-a extins in tot bratul pana la degete. Marti seara paralel cu durerea de mana stanga a inceput si la mana dreapta. Durerea persista, nu trece niciodata doar scade in intensitate sau creste, indiferent daca stau in pat sau ridic ceva. Am stat o saptamana acasa luand Ibuprofen, Ketonal, Aulin, care nu au avut nici un efect si masaj dimineata cu Diclac si seara cu Fastum Gel. Luni am fost la medicul de familie ce a spus ca am spondiloza cu radiculopatie si mi-a dat trimitere la neurologie. Am ajuns la neurologie la spitalul de urgenta Bucuresti unde m-a trimis sa fac VSH, PROTEINA C REACTIVA, CK, LDH si EMG cu ac. Analizele de sange au iesit bine si la fel si EMG-ul. De ieri dupa ce am plecat de la EMG, am observat ca nu mai pot conduce. Nu am putere sa schimb viteza sau am junghiuri de durere in maini in timp ce le tin pe volan si tot de aseara durerea s-a extins in spate si gat. La fel ca la maini durerea e constanta doar ca scade sau creste in intensitate. In urma rezultatelor analizelor efectuate, dr de la spitalul de urgenta mi-a spus ca "aia e" si ca mai mult de atat nu are ce sa imi faca. Am un bebe de 1 an si 2 luni si nu ma pot ocupa de el fiindca nu il pot ridica. Acum am venit de la facultate si vreau sa spun ca mi-a fost imposibil sa stau jos prea mult sau in picioare prea mult fiindca ma durea spatele ingrozitor. Va rog sa raspundeti cat puteti de repede. Nu stiu la cine sa apelez sau ce alte analize sa fac. Mi s-a spus ca RMN nu se poate fiindca nu se stie sursa durerii.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "DURERI"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.