Clickmed
programare rapida la medic

Caut inca medic de familie

Medicina naturista
Intrebare postata de veronna cu 8 ani in urma

M-am inscris la un medic de familie pentru ca trebuia sa ma inscriu la un medic. Totul a fost bine pentru ca nu am avut motive sa trec pe la doctor. Asata primavara cand am avut nevoie de medic a trebuit sa ma descurc singura. Acum de 10 zile partenerul meu e bolnav si zace la pat cu febra, dureri de cap.... si doamna doctor ridica din umeri. Ne tot plimbam pe la spitale si degeaba. Vestea buna e ca am gasit /regasit la unele spitale medici exceptionali. De fapt unul la neurologie si unul la cardiologie. La infectioase unde am nevoie am dat de o acritura care mai avea putin si ne si batea ca am trezit-o din somn si care ridica la fel din umeri ca si doctorita de familie. Macar in instructiunile pentru aparatele electrocaznice iti spun verifica daca e conectat la priza, verifica daca ai apasat pe butonul pornit... Ele nu sunt in stare nici de asta.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Caut inca medic de familie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

FreeStyle11 (acum 8 ani)

Asa e in spitalele de stat,m sunt pline de oameni de genul asta.Nu esti singura care te-ai confruntat cu asa ceva, dar sistemul nostru e praf din punct de vedere al dotarilor, conditilor si respectului.Sunt oameni vai de capul lor tratati ca niste gunoaie, asa a patit si bunica mea, insa m-am dus a doua zi si am rezolvat problema, am reusit sa o fac pe doctorita aia sa-si inghita toate vorbele urate la adresa lu'' bunicamea si am rezolvat si problema de sanatate a ei.Concluzia e ca sunt unii doctori(unii, nu toti, nu generalizez) care se poarta deplorabil cu pacientii, si pana nu ii ameninti nu faci nimic.Asta e tara si sistemul, atata timp cat nu se face mai mult decat se face(sau chiar nu se face deloc) noi vom ramane la coada Europei din multe puncte de vedere.Sper ca ti-ai rezolvat problema cu partenerul tau si totul e bine acum.

P.S. ce problema avea de nimeni nu stia nimic?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.