Clickmed
programare rapida la medic

Bubita pe labia mare si mancarime

Boli genitale feminine
Intrebare postata de mihaelaBD cu 8 ani in urma

Am inceput sa am mancarimi in zona genitala de ceva vreme si merg des la baie, si azi am observat ca am o bubita pe labia mare in partea dreapta. Bubita pare sa fie in interior pentru ca deasupra nu se vede si nici nu este un cos. Va rog sa ma ajutati in aceasta problema.

Multumesc anticipat !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Bubita pe labia mare si mancarime"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

mirela.90 (acum 8 ani)

Buna! In acest caz iti recomand sa mergi la un consult ginecologic si ti-l recomand pe medicul meu,domnul doctor Silviu Istoc.Este extrem de rabdator si poti fi deschisa cu el,eu merg la dansul de aproape 3 ani si in aceasta perioada m-am si operat de endometrioza pentru ca nu puteam ramane insarcinata.Ii poti scrie si pe facebook despre afectiunea ta,sunt sigura ca iti va raspunde.Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11591826010 (acum 3 ani)

De ceva vreme mi-a apărut pe labia mare care este in interior si nu se vede pe exterior doar dacă pun mana se simte ca un fel de bob de mazare uneori am si mâncărimi va rog imi puteti da un stat ce trebuie sa fac.Va multumesc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11591826010
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11591826010
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.