Clickmed
programare rapida la medic

Manifestari ciudate

Depresie
Intrebare postata de anabella_88 cu 8 ani in urma

Buna ziua, numele meu este Ana si am 27 de ani si sufar de niste ameteli ciudate, cel putin asa le spun eu ameteli, de fapt nu sunt sigura ce reprezinta de fapt.Tocmai din acest motiv sunt foarte deprimata, ca majoritatea doctorilor la care am fost merg pe incercate.Fiind bolnava si din punct de vedere psihic, am urmat un tratament cu antidepresive timp de mai multi ani.Starea mea de acum este buna dar din cauza acestui tip de manifestari nu-mi pot reveni practic si duce o viata normala.Ma straduiesc sa fac fata provocarilor vietii de zi cu zi dar este foarte greu.Sunt momente in care nu mai rezist si atunci ma simt depasita de situatie.In principiu sunt o persoana care nu se da batuta usor, dar oricine lupta oboseste.Din 2008 am inceput sa ametesc asa le spun eu sa am acest tip de manifestari in malluri, in zone aglomerate, ceea ce cred este ca de vina este si anxietatea.Dupa ce mi se incetoseaza privirea si am tendinta de a privi mai mult in sus, trebuie sa stau intinsa in pat minute sau chiar ore intregi, de regula intinsa pe spate dar cu picioarele un pic ridicate.Doctorul care ma trateaza acum si cel care m-a tratat anterior au aceeasi ipoteza cu care sunt de acord:nu se iriga creierul cu sange in acel moment.Apoi pe masura ce stau in pat si creierul incepe sa se irige cu sange incepe sa ma doara capul.Poate ma puteti ajuta cu un sfat, nu stiu ce sa mai fac pentru a mi recupera sanatatea pierduta.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Manifestari ciudate"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

mary321 (acum 8 ani)

incearca sa mergi la un psiholog pentru a trata aceasta problema.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mary321
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mary321
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psiholog Radu Ioana Mihaela (acum 8 ani)

Buna ziua,

este important sa mergeti la un psiholog sa stati de vorba, iar acesta sa mentina legatura cu medicul curant la care mergeti in prezent. Daca acesta este medicul de familie, va sugerez sa faceti o vizita si la psihiatru pentru o investigatie.

Psiholog Radu Ioana Mihaela
Psiholog Clinician
www.avizpsihologic.ro
Bucuresti

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.