Clickmed
programare rapida la medic

Menstruatie sau infectie dupa chiuretaj

Avortul
Intrebare postata de irinaa20 cu 8 ani in urma

Buna, fetelor! am facut primul chiuretaj cam acum o saptamana jumatate si in a 3.a zi de dupa au inceput niste sangerari care par a fi ciclu menstrual, insa sunt in cea de-a 7.a zi de sangerare si tot nu se opresc.Plus au un miros destul de neplacut. Sunt cumva normale, este ciclu sau ceva e in neregula? Intreb aici deoarece ginecologul la care am fost este in concediu si nu am putut lua legatura, iar lucrul acesta incepe sa ma sperie. In plus totul este total anonim si nu am o alta solutie sa gasesc un raspuns...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Menstruatie sau infectie dupa chiuretaj"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

mary321 (acum 8 ani)

buna irina, in legatura cu menstruatia dupa avort este normal. sangerarea poatec sa dureze si 2 sapt. nu-ti fa griji. daca scurgerea persista mai mult de 2 sapt , mergi la medicul ginegolog sa-ti faca un chiuretaj hemostatic daca este cazul , sau o injectie hemostat. scurgerea care o ai si este cu miros urat, este din cauza chiuretajului.nu-i nici o infectie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mary321
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mary321
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
bianca.anghel13 (acum 8 ani)

Buna! Eu consider ca mai ales dupa un chiuretaj este important sa iti acorzi foarte multa atentie, eu merg la un medic ginecolog de mai bine de 2 ani si sunt foarte multumita, am incredere in dansul si da dovada de profesionalism la fiecare consult. Il gasesti si pe facebook, ii poti scrie acolo despre afectiunea ta si sunt sigura ca iti va raspunde.Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11590334546 (acum 3 ani)

Bună. Mai știi cum s au oprit sângerările, prin asa ceva trec și eu.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11590334546
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11590334546
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.