Clickmed
programare rapida la medic

Frica de boala

Schizofrenie
Intrebare postata de calin2000 cu 8 ani in urma

Buna ziua! Ma numesc Calin si am 15 ani. Mai intai vreau sa precizez ca nu am in familie membrii care au avut schizofrenie si traiesc intr-un mediu adecvat, zic eu. Am avut acum 5-6 luni stari de anxietate si niste tulburari obsesiv-compulsive care cred ca inca le mai am putin. Inca de pe atunci imi era foarte frica ca ma imbolnavesc(de cancer sau de o boala mentala grava - schizofrenia). Cred ca aceasta fixatie pe schizofrenie vine de la bunicul meu cu care am stat in casa, el ac***a dementa si sindrom bipolar mixt. Pe parcursul anilor a facut mai multe episoade in casa care ma nelinisteau, el fiind acum internat. Problema e ca de cateva zile, cred ca 2, parca aud chestii care nu sunt la locul lor si ma sperie foarte tare acest lucru. Aud de exemplu niste sunete de motor dimineata si ma sperii foarte tare de ele, cand mai tarziu imi dau seama ca erau de fapt de la o motocicleta. Dar de exemplu azi am auzit un fel de tipat de bebelus si nu stiu de unde vine si de asta sunt speriat. Tot de vreo 2-3 zile am probleme cu stomacul, nu prea am pofta de mancare si il simt plin. Am asa o stare generala de apatie, parca inauntru sunt gol. Imi este foarte frica de aceasta boala si chiar nu vreau sa mi se intample asa ceva. Ma puteti lamuri care e situatia?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Frica de boala"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

terapeutnaturist (acum 8 ani)

dragule,va trebui sa faci urgent o deparazitare,nu ai nici o alta boala.Unele paraziti dau asemenea simptome.Cauta ma si te ajut,sunt pe facebook***

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de terapeutnaturist
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de terapeutnaturist
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
calin2000 (acum 8 ani)

Despre ce paraziti ar fi vorba?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de calin2000
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de calin2000
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
calin2000 (acum 8 ani)

Va dau e-mailul: ***

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de calin2000
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de calin2000
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.