Clickmed
programare rapida la medic

Puroi la masea

Gingivita
Intrebare postata de MembruMobileApp150330210426060 cu 8 ani in urma

Buna ziua.. Poate ma puteti ajuta cu un raspuns. An avut i infecţie la o măsea, mi se unflase foarte tare, am avut o interventie chirurgicală la dentist, mi.a curăţat locul apoi dupa ce s.a desunflat am mers la o consultaţie, mi.a făcut radiografie si a observat ca am o punga de puroi la acea măsea.. stomatologul a zis ca cu cel mai bine scot acea măsea deoarece era foarte cariată.. si am scos.o.. intrebarea mea e daca se mai poate sa am vreo problemă cu loc respectiv? Sa nu se fi scos bine acea punga de puroi sau sa mi sr mai unfle si sa trec din nou prin acea interventie dureroasa.. mulţumesc anticipat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Puroi la masea"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Maria.Margarit81 (acum 8 ani)

Buna ziua! Consider ca depinde foarte mult si de cum va ingrijiti acum.Mai ales ca dupa o interventie ca aceasta ar trebui sa acordati o atentie corepunzatoare igienei dentare.Eu merg la un cabinet de ceva timp, mi-am extras maselele de minte,iar medicul meu stomatolog este doamna Andra Custura,daca vreti sa mergeti vreodata sa va linistiti ca totul este in regula si ca nu va reaparea acea punga de puroi,cabinetul se cheama andra smile.O zi frumoasa si sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Diana.M (acum 8 ani)

Si eu va recomand acest cabinet,nu numai pentru ca doamna doctor Custura, este medicul meu,dar si datorita faptului ca cel mai bine mergeti la un consult pentru a evita o alta interventie dureroasa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.