Clickmed
programare rapida la medic

Erectie

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de goguuuuuu cu 8 ani in urma

Buna ziua. Numele meu este Mihai, am 26 de ani, sunt sportiv, si am 2m si 108 kg (nu sunt gras, este masa musculara), nu iau suplimente deloc, am o alimetatie foarte sanatoasa, si nu consum alcool si tutun deloc. Penisul meu in erectie are 21-22 cm in lungime, 15 in grosime, si in flasca e de 15 cm. Atunci cand ma masturbez am un chef enorm, din orice pozitie, ma tine ore intregi, si e foarte tare pe toata perioada (uneori ma masturbez si cu prezervativ pe penis pt ca imi place senzatia), si la sfarsit, cand ejaculez, iese foarte multa sperma, ca si cand as urina (bine, depinde de zile, dar vb la modul general), si chiar daca nu mai este sperma in testicule, iese un lichid cam ca apa, dar tot la fel de mult... In fine... Dar am o problema, si va rog frumos sa imi spuneti parerea. Acum ceva timp am fost la o p***auata, uratica, iarna, si am intrat inghetat de tot, si nu a reusit sa mi-o trezeasca. M-am panicat rau, m-a luat o stare de tremur si o transpiratie rece, am incercat sa o fac eu, insa am ejaculat inainte sa obtin erectia (ceea ce nu patesc niciodata). M-am facut de ras rau de tot, si ea m-a luat si la misto... Cand am ajuns acasa si am vrut sa ''verific instalatia'' a mers perfect, m-am masturbat cu o placere foarte mare si m-a tinut mult. Apoi, dupa cateva zile, am incercat sa spal rusinea, insa am patit la fel... Mi-am pierdut increderea in mine in ultimul hal, si ma oftic, pt ca stiu ce chef am cand ''o fac'' singur, si stiu ca am penisul mare comparativ cu multi barbati. De curand am prietena, si nu am avut contact sexual (nu am avut unde :)) ). Ea m-a intrebat daca si barbatia e proportionala cu marimea mea, m-a rugat sa ii trimit poze cu ea, si video cand ejaculez, si i-a placut foarte mult... Insa am emotii mari in legatura cu primul nostru act. Cand ma sarut mi se trezeste, iar dimineata uneori am erectii, alteori nu. Adica daca ma ia iar starea aceea de tremur cu transpiratie rece, ejaculez inainte sa obtin erectia (daca nu se trezeste singura)... Fiziologic nu are cum sa fie, pentru ca sunt sportiv, am alimentatie foarte sanatoasa, si ma masturbez cu un chef enorm, si e foarte tare pe toata perioada, de aceea ma gandesc ca este problema de natura psihologica. Va rog frumos sa imi dati un sfat... Adica stare asta de panica cu transpiratii reci, o am si in alte contexte, sunt destul de emotiv (vreau sa zic la examene, inainte de intrecerea sportiva, etc)... Oare sunt impotent???? Va multumesc frumos, si va doresc o zi frumoasa.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Erectie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

razvan (acum 8 ani)

Ai nevoie sa te relaxezi. Este un produs relaxirem care te poate ajuta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
SteluB (acum o luna)

Cred că toată pregătirea fizică pe care faci la sală este ok, benefică dar incompletă, pentru că nu este susținută de un bagaj de cunoștințe psihologice și spirituale care să susțină armonia intre cele două. Trebuie menținut un echilibru între cele două

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SteluB
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SteluB
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.