Clickmed
programare rapida la medic

Sexualitatea pe parcursul vietii

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de comentarii utilizatori cu 15 ani in urma

Ok,ok am citit parerile voastre,dar acum va zic ceva,si sincer chiar as vrea o parere,cu sotul meu am facut de toate,in pat,am incercat tot ce ne-a venit in minte,ok...dar acum va intreb eu ,de ce tot se mai duce si la altele?! Poate reuseste cineva sa imi spuna.....asta e marea mea dilema.....dak ,cu mine are de toate,de ce se duce la alta? va multumesc si chiar astept un sfat ,o sugestie..

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sexualitatea pe parcursul vietii"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (13)

(acum 15 ani)

Buna,

Se spune ca barbatii au predispozitie pentru a insela!! sunt atrasi in permanenta de sexul frumos, indiferent daca au langa ei o persoana minunatat, care le ofera mai mult decat le-ar trebui.
Am auzit intr-o zi un taximetrist spunand: un barbat nu e barbat cu adevarat daca nu are amanta!
Poate tine de educatie ne gandim uneori; dar mirare, multi dintre cei care inseala sunt oameni cu studii, oameni de afaceri, carora nu le lipseste educatia.
In cele mai multe cazuri, barbatii isi aleg pentru a-si insela nevestele femei mult mai tinere decat ei, in ultimul timp, copile ( pentru ca tot e la moda acum sa umbli cu pustoaice fara minte)!
De ce?
barbatii sunt foarte orgoliosi, pentru multi dintre ei sexul e un ritual, doresc in permanenta sa-si arate fortele, priceperea, prin intermediul sexului.
Am auzit in multe medii: barbatii mai in varsta inseala pentru a-si dovedi ca mai pot!!
este greu ca femeie sa intelegi ce e in mintea unui barbat si mai greu este sa incerci sa fii puternica, sa nu te lasi ranita de lipsa de respect de care da dovada in momentul in care alege sa caute in alta parte ceea ce deja are acasa!
Oricum, singurul care poate sa va dea un raspuns este cel de langa dumneavoastra. Numai el stie de ce a ales acesta cale, de ce isi pune in pericol relatia, sanatatea lui si a dvs.
Merita sa deschideti subiectul, pentru a salva ceea ce aveti.
Un lucru este insa sigur: increderea dvs in el va fi greu de recastigat!
Va doresc numai bine!

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dorina6899908 (acum 15 ani)

OK. Hai sa-mi spun si eu parerea. Niciodata nu vorbesc din auzite sau din teorie,ci doar din experienta. Ca sa tii un barbat langa tine, pana la adanci batraneti,tot timpul trebuie sa aiba impresia ca trebuie sa lupte pt. tine. Ai oferi totul pe tava, cum vrea si de cate ori vrea,nu este o garantie,pt. asa ceva. Trebuie sa mai vada ceva in plus,la tine,in afara de sex. Niciodata nu se merge in varful picioarelor, in jurul unui barbat. Tot timpul femeia trebuie sa faca jocul,iar barbatul sa-l joace.Apoi, trebuie sa mai vada in femeia de langa el, cea mai buna prietena,pe mama copiilor sai si daca femeia se va respecta pe sine,atunci va pretinde si respectul celui de langa ea. Eu nu cred in teoria despre caracterul de permanent cuceritor al barbatului,dupa mine,cand pleaca in alta parte este dovada de lipsa de dragoste, de respect si loc de negocieri nu exista.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dorina6899908
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dorina6899908
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Manuela51105556 (acum 15 ani)

buna , sunt iulian si sincer sa fiu asa sunt si eu , nu pentru a cauta lucruri noi e la felk cu oricare ci pur si simplu facem ca si copii mici adica diversificam . incearca sa iti vopsesti parul , la mine a tinut , ciao si numai bine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Manuela51105556
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Manuela51105556
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
brindusa15 (acum 15 ani)

Cu parere de rau iti spun ca ...asa este el "construit". Nu ai cum sa-l schimbi.Fie il accepti asa cum este, traind mereu cu spaima ca la un moment dat are sa te paraseasca, fie faci tu pasul inaintea lui si incerci sa-ti gasesti pe altcineva cu care sa impartasesti cu adevarat aceleasi principii: de fidelitate si respect reciproc. Satisfacandu-i orice fantezie in pat nu ai nicio garantie ca-l tii langa tine. El isi obtine placerea mai degraba prin schimbarea partenerei. Variatia este data de persoana noua, nu de o pozitie pe care nu ati mai incercat-o pana atunci. Orice alta femeie ii poate oferi aceleasi senzatii in pat.
Barbatii ca el se plictisesc repede si incep imediat sa caute altceva. Nu au capacitatea sa se autoeduce sa ramana fideli, indiferent de nivelul studiilor pe care le au,.Sunt programati genetic sa fie asa.
Il poti tine langa tine facandu-i un copil- din pacate asta este strategia majoritatii femeilor. Cu timpul are sa devina m dedicat familiei, dar nu o sa renunte niciodata sa te insele. Doar ca, in timp, apetitul si putirinta o sa-i mai scada.
Incearca si sfaturile celorlalte doamne- de ai fi cea mai buna prietena,de a nu te lasa "cucerita" usor, ci descoperita treptat, oferind surprize placute...Eu personal nu cred in ele, dar nu vreau ca tu sa-ti pierzi speranta.
Totul tine de fapt de alegerea pe care ai facut-o. Trebuie ca partenerul sa-ti fie compatibil, si nu numai sexual.Sexul e doar un aspect al relatiei, cel mai important la inceput, dar trecut in subsidiar cu varsta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de brindusa15
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de brindusa15
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Gabriela115 (acum 15 ani)

Ai dreptate,sunt constienta ca ceea ce spui asa e,dar vezi u...nu pot sa-l las...chiar dak pare ciudat inca il iubesc.Copil am intr-adevar dar nu asta ma impins sa-l fac,si nu-mi pare rau,dar...........a fost primul si e greu oricum...ms pt raspuns

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Gabriela115
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Gabriela115
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Oana-Genoveva (acum 15 ani)

te intreb oare ai facut tot sau ai omis ceva drept dovada eu cu sotul la fel dar nu se mai duce nicaieri facem orice impreuna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Oana-Genoveva
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Oana-Genoveva
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ion8 (acum 15 ani)

Buna, imi permit si eu sa-ti raspund.Nu toti barbatii sunt la fel.Omul de langa tine nu este maturizat complet dupa parerea mea. In plus,nu are legatura ce faceti voi in pat cu faptul ca se mai duce si la altele .Are legatura cu comportamentul tau prea tolerant fata de greselile lui.Aici dau dreptate celorlalte fete care ti-au scris.E bine sa impui niste reguli in propria ta casnicie astfel incat sa te simti si tu confortabil, nu numai sotul tau.Toleranta ta prea mare vis a vis de comportamentul lui ar consta si in faptul ca stii ca el se duce la ALTELE , si nu iei nici o masura.In conditiile astea te poate si parasi nu??? Tot ce ti-am spus , este in cunostinta de cauza...Daca doresti sa mai vorbim , o putem face.Numai bine !!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ion8
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ion8
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Emil120864 (acum 15 ani)

Raspunsul este cat se poate de scurt: iubirea nu e spiritualizata. Este o relatie care implica doar sex si atata tot. Ai doar doua solutii: fie il obosesti rau la pat caz in care nu va mai avea energia sa mearga in alta parte, fie incercati sa aveti cat mai des relatie si sa incercati cumva ridicarea afectiunii la trepte superioare unui simplu instinct sau necesitate. Varianta cu a-ti stabili un anume joc de cucerire e foarte utila, incercati ca fiecare zi sa fie altfel, de fiecare data sa fie altfel, nu neaparat insa sa incerci sa -l controlezi. Din punctul meu de vedere cele doua sexe sunt egale iar intr-o relatie adevarata manip**area nu trebuie sa-si gaseasca locul. Good luck!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Emil120864
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Emil120864
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dorina6899908 (acum 15 ani)

Iarasi gresesti. Iubirea este IUBIRE ,iar sexul este SEX. Iubirea este ceva special, de care nu este in stare oricine,ea poate fi iubire fata de copii, fata de parinti, fata de d-zeu, fata de patrie,etc. Si poate fi si iubire fata de o femeie. Sexul este ceva animalic,lucru ce este facut de toate fiintele de pe pamant, dar asta nu implica si iubire. Iubire inseamna a ocroti , a pune persoana iubita pe primul plan,in fata ta. In iubire nu exista egoism ,in iubirea adevarata nu este cel mai important ruperea patului. Dar degeaba ma ambalez,cred ca putini sunt cei care stiu sa faca aceasta diferenta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dorina6899908
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dorina6899908
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Emil120864 (acum 15 ani)

Eu am raspuns pentru problema enuntata sus si la care fiecare si-a dat ca de obicei cu presupusu, asa cum fac si eu de altfel. Si mai mult de atat am raspuns pe baza frazei "cu sotul meu am facut de toate,in pat,am incercat tot ce ne-a venit in minte" probabil ca daca era vorba de iubire nu suna asa descrierea problemei. Eu am presupus ca e mai degraba fizica problema iar o solutie dupa cum bine puteti citi la afirmatia mea era si iubirea, spiritualizarea relatiei. Probabil ca veti intelege ca nu toti oamenii sunt la fel, functie de caracterul omului trebuie sa alegi solutia potrivita. Intrucat un om cu adevarat evoluat spiritual nu se duce la alte femei daca deja ar tine la una, inseamna ca solutia e cea fizica de care vorbeam. Anyway, deja incepem sa ne cunoastem de vreme ce ne intalnim si in alte parti pe forum si imi pare rau ca ocupam spatiul pe forum incercand sa ne aratam muschii cum se zice in loc sa-i lasam pe altii sa mai vina cu vreo solutie, deci nu cu discutii si replici in contradictoriu. Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Emil120864
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Emil120864
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dorina6899908 (acum 15 ani)

OK...promit ca nu ne mai intalnim.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dorina6899908
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dorina6899908
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Emil120864 (acum 15 ani)

Promisiunile ca si regulile se fac pentru a fi incalcate ca asa e in natura omului, nu am cerut asa ceva, insa e bine sa mai prindem din zbor una alta. Ceea ce va recomand e sa va pastrati atitudinea ca e destul de sanatoasa. In al doilea rand faptul ca exista forum pe tema sexualitatii demonstreaza ca ea este cumva o problema. Normal ar trebui sa nu fie. In ultimul rand in privinta problemelor sexuale, eu sunt multumit de sexul pe care-l am, la o singura privire se constata ca femeile sunt mult mai predispuse la o serie de afectiuni de natura sexuala, eu unul ma ingrozesc de multe ce sunt. Acesta este un motiv pentru care am o consideratie fata de sexul vostru insa militez pentru egalitatea sexelor. Nu exista mascul superior sau femela dominanta! Good luck!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Emil120864
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Emil120864
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
simona312112347 (acum 15 ani)

Ideea e ca deja mi se par interesante replicile dintre 30112005 si oggy - experienta sau cunostiintele fiecaruia desi sunt oarecum diferite par a fi destul de sanatoase. Eu sper sa va mai intalniti pe forum...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de simona312112347
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de simona312112347
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.