Clickmed
programare rapida la medic

Dureri in fosa iliaca dreapta

Diverse
Intrebare postata de SegaIonut cu 8 ani in urma

Buna ziua, numele meu este Ionut, am 23 de ani si ma confrunt cu o problema destul de suparatoare de ceva ani ( vreo 2 - 3 ) ..
Am sa trec direct la subiect ca sa nu va plictisesc prea tare. Ca sa fiu mai bine inteles, am sa va povestesc cum decurge o zi din viata mea..

"E ceasul ora 8 dimineata, ma trezesc cu un gol mare in zona epigastrului ( o durere surda ) si cu o stare foarte mare de oboseala, ma simt extenuat..si respir greu, de parca nu as mai fi dormit de 3 zile, ma ridic din pat sa ma pregatesc de munca, dupa ce urinez, ma spal pe fata, pe dinti etc.. dau sa imi suflu'' nasul.. in momentul ala simt o intepatura in fosa iliaca dreapta.. incerc sa nu mai bag de seama ac***a in vedere ca am inceput sa ma complac in situatie..Am spasme musculare la picioare, maini si la nivelul fetei + amorteli.
Mananc un sandwitch cu snitel si imediat incep si borboroselile, dupa ce termin de mancat, dau sa ma ridic de la masa, dar nu apuc sa fac un pas ca imi da mare intepeatura in partea dreapta jos ( de la buric, mai in dreapta jos, pe unde este apendicul ) , durerea intepaturilor este una lesinatoare care radiaza in osul bazinului si putin spre spate..Mentinonez ca am facut analize pentru apendicita, la ficat, sange, ecografie etc. Au iesit perfect in regula inafara faptului ca mi-a gasit putin nisip la rinichiul drept. Din ce investigatii am facut mi s-a spus ca s-ar putea sa am colonul iritat.. Vreau sa spun ca dupa ce mananc, nu pot sa respir cum trebuie.. de parca mi s-ar opri mancarea in piept.. si ma balonez in partea dreapta jos, se umfla ca o galma.. Nu stiu care sa fie problema dar nu mai suport intepaturile astea.. ma gandeam ca poate sa fie apendicita dar.. de 2 3 ani de zile.. dadeam de mult in peritonita..Chestia e ca uneori ma doare si cand incordez / trag abdomenul in mine.. as fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati .. macar cu un sfat, ce analize sa mai fac.. sau care ar putea fi problema? Adica ma gandesc.. colonul iritat, provoaca dureri? intepaturi? Uneori nici nu pot sa ma ating in partea aia ca ma inteapa foarte rau.. si vreau sa mai mentionez ca daca beau alcool a 2 zi e dezastru.. mi-e rau de nu mai pot.. ies de 6 7 ori lejer la toaleta treaba mare.. Multumesc frumos, multa sanatate! "|

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri in fosa iliaca dreapta"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

ioana (acum 8 ani)

Poate ar fi bine sa incerci sa faci si o endoscopie si/sau colonoscopie, sa vezi daca sunt ceva problema cu colonul

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
SegaIonut (acum 8 ani)

Ideea e ca mi s-a spus ca nu e nevoie daca nu am slabit in greutate sau daca nu se prezinta sangerari in scaune.. plus ca nici nu cred ca as suporta-o..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SegaIonut
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SegaIonut
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11533494373 (acum 5 ani)

Buna. Am aceleasi simptome ca si tine. Ai descoperit cauza?? Multumesc mult!!!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11533494373
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11533494373
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.