Clickmed
programare rapida la medic

Iubita a spus sa luam o pauza raspuns medic

Depresie
Intrebare postata de alexandrucondrache cu 8 ani in urma

Buna seara grup , sunt impreuna cu o fata de 5 ani de zile , am plecat amandoi in straintate sa muncim, doar ca aseara nu stiu ce a facut-o sa se schimbe la 360 grade.. a spus ca nu stie ce mai simte pt mine si ca e bine sa luam o pauza.
Noi suntem in tara straina, imaginati-va sunt tot felul de nebuni pe strada.. nu prea cunoastem pe nimeni, ea a zis ca se duce la o colega de munca.. ( bine ar fii asa ) dar daca se duce la un EL ? Pe toata lumea care am intrebat despre aceste pauze... toti au confirmat ca defapt e vorba de un alt barbat.. si vrea sa vada cum e
ea a invocat motivul ca relatia s-a racit si nu stie daca mai simte ceva pt mine , nu stie daca ma mai iubeste , ca nu e fericita.. si sa luam o pauza de cateva zile 1 sapt nu stiu. . sa vada daca i se face dor de mine sau nu..
voi ce ccreedeti ?:( Eu cred ca se duce la altul... mai ales in tara straina nu stii pe nimeni, nu ai prieteni.. doar munca si acasa..
Nu am dormit de 2 zile, nu am fost nici la munca , nu am mancat de 2 zile si am baut maxim 500grame de apa ! nu am chef de nimic.. ce sfat imi dati? am 25 de ani.. ea 22i
trebuie sa platesc si chiria aici unde stau e f scump ca am ramas si singur .. e foarte rau.. acum vine noaptea si nuu e langa mine.. e prima noapte.. cine stie pe unde este. in tara asta straina si periculoasa? :(
Nu cred ca voi dormi... si maine trebuie sa ma duc neaparat la munca. sunt rupt numai pot cum am ochii si absolut tot.. abia mai merg.. m-am si taiat cu cutiul pe mana
nu mai stiu ce sa fac :((

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Iubita a spus sa luam o pauza"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (6)

Psih. Marina- Lucica Balea MPsih. Marina- Lucica Balea este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Buna seara.
Draga Alexandru, s-au mai intamplat si alte lucruri intre voi in ultima vreme? Inteleg ca tu crezi ca e vorba de un alt barbat. Gandeste-te: ti-a dat motive sa crezi acest lucru?Poate chiar este la o prietena, asa cum spune. Avea vreun motiv sa ia aceasta pauza? Relatia dintre voi se racise? Daca aveati unele dificultati, poate vrea sa vada ca intradevar ii lipsesti si nu poatr trai fara tine. Observ ca te gandesti la ce i s-ar putea intampla. Fii linistit, probabil e in siguranta. Spui ca te-ai taiat cu cutitul pe mana. Cred ca ar fi bine sa te vada un medic, ce zici? Ai grija de tine in primul rand si incearca sa te gandesti ca va fi bine. Experienta ta nu e aceeasi cu a prietenilot tai. Incearca sa te relaxezi putin si sa te odihnesti. E doar o pauza, poate te va suna chiar maine si va veni la tine. Daca iubirea dintre voi a fost reciproca, cu siguranta va fi bine. Uneori dragostea in exces te poate sufoca.Fii optimist si iubeste-te pe tine! Daca in continuare nu te simti bine, putem comunica pe mail, la tel sau pe skpe.
Ai datele mai jos.
Psih. Marina Lucica Balea

Marina-Lucica Balea
 Psihoterapeut, consilier
 tel 0735 853 000
 psihoprof.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Marina- Lucica Balea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Marina- Lucica Balea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Depresie.

Inscrie-te aici!
Advertisement
alexandrucondrache (acum 8 ani)

Nu prea au fost discutii. s-a schimbat deodata. a spus ca nu mai este fericita cu mine si ca nu stie ce mai simte pt mine daca ma mai iubeste sau nu si are nevoie de aceasta pauza. Eu cred ca are o prietena singura si geloasa care ii baga in cap nu mai p***ai.. si ea este influentata de ea.. Astazi mi-a spus ca se duce la munca si de acolo se duce direct la "prietena" ei si sa nu ne deranjam cateva zile sa vedem daca i se face dor de mine sau nu.. daca mai simt ceva pt mine sau nu..
Deci prima minciuna.. azi nu a fost la munca.. si-a schimbat parola la facebook si a aparut alta locatie de unde a schimbat-o..
ce sa mai cred :((... imi vine sa imi iau viata...
si ce planuri aveam.. s-au dus 5 ani din viata...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de alexandrucondrache
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de alexandrucondrache
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psih. Marina- Lucica Balea MPsih. Marina- Lucica Balea este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Alexandru,
Daca dupa 5 ani nu stie ce simte pentru tine, probabil va afla cand te va vedea cu o alta fata. Sincer, daca te parasea dupa ce duceai la indeplinire toate planurile, nu era mai dureros?
Tu ai toata viata inainte, nu doar 5 ani. Merita sa o traiesti frumos, indiferent cu cine esti. Oamenii vin si pleaca din vietile noastre. Pentru nimic in lume nu merita sa renunti la acest dar minunat care este viata ta. PAi avut de invatat ceva din aceasta relatie, care te va ajuta mai tarziu.Esti foarte tanar si meriti sa fii fericit. Alunga gandurile negre, nu te-ai nascut alaturi de ea. E greu sa iti faci alte planuri, dar crede-ma, pot fi mult mai frumoase. In viata cine nu te merita nu te poate avea. Cu siguranta a lasat loc pentru ceva mult mai frumos. Sau poate atunci cand o sa te vrea, locul va fi ocupat si va suferi mai mult ca tine. Orice sfarsit e de fapt un nou inceput. Dupa furtuna, intotdeauna iese soarele. Odihneste-te, nu mai retrai durerea, nu iti aduce nimic bun. Maine iesi cu prietenii si vezi ce lucruri frumoase iti rezerva viata!
O seara linistita!
Psih.Marina-Lucica Balea

Marina-Lucica Balea
 Psihoterapeut, consilier
 tel 0735 853 000
 psihoprof.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Marina- Lucica Balea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Marina- Lucica Balea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
alex (acum 8 ani)

e foarte usor de spus , va multumesc dar e greu de acceptat. Ea acum ar fii trebuit sa fie acasa... cu cine o fii ea acum? ce face ? :( se distreaza ce face.. eu am dormit aseara 1 ora maxim si astazi inca o ora ca nu mai puteam dar atat. cu toate ca imi cad ochii in gura de somn nu pot sa adorm.. nu am mancat nimic de 2 zile si nu am chef de nimic. stiu ca sunst tanar. dar de ce mi se intampla mie toate astea :( nu stiti cata durere am in mine... nici lacrimi nu mai am...cum sa plece asa deodata?:((( la o " prietena " ...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Chiar daca e vorba de un "altul" sau nu, ideea este ca ea e majora si vaccinata. Nu putem obliga pe nimeni sa ne iubeasca sau macar sa ne placa, nici nu putem trai viata altuia. Cel mai potrivit in aceasta etapa este sa te retragi, sa iti vezi de viata ta. La randul ei, trebuie sa isi asume rspunderea pentru ceea ce face. Bea apa, manaca, mergi la munca - chiar daca doare, nu te omoara, ci te face mai puternic (face parte din maturizare, zic unii). Daca ai vreun sedativ usor, ar fi bine sa il folosesti; daca nu, macar ceai de sunatoare sau tei. Gaseste-ti alte preocupari.
Ei da-i un sms, sa ii spui ca, daca se intampla ceva, sa te sune - si atat. Cu cat te vei crampona de relatie, ea va fugi mai departe. Totodata, gandeste-te bine ce vrei de la viata, si ce caracteristici afective si mentale trebuie sa aiba jumatatea ta.
O noapte linistita!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
eu (acum 8 ani)

imi pare rau de tine...cauta-l pe scarface pe forumul sanatatii, exista remedii
gratuite care pot reduce o astfel de suferinta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.