Clickmed
programare rapida la medic

HIV sau gripa intrebare raspuns medic

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de VladyR49 cu 8 ani in urma

Sambata am avut un contact sexual oral neprotejat cu o escorta care sincerlmente avea dantura bine pusa la punct si iginea ok nu am simtit niciun miros neplacut sau iritatie a si spus ca in urma cu 2 saptamani si''a facut analizele si nu are niciun fel de problema, oralul a durat cam 1 minut chiar si mai putin de atat dupa care am finalizat dar in gol, la 2 zile mai exact dupa contact, simt o usoara ameteala, mainile si picioarele unpic grele, stare de greata uneori dar fara voma, tusa seaca o am inca dinainte de a merge la ea, ai mei au fost amandoi raciti si banuiesc eu ca as fii luat de acolo tinand cont ca tuseam de dinainte, uneori respir un pic mai greu, freba nu am, am transpirat noaptea putin dar am avut is patura pe mine acuma nush exact daca de la caldura sau... si m''am trezit oricum pe la 4 dimineata cu greu mai putand dormi, recunsoc ca sunt un pic ingrijorat maine urmeaza sa imi fac analizele de sange, ce credeti ca poate fii de la raceala, lipsa de ceva sau .....

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "HIV sau gripa intrebare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

VladyR49 (acum 8 ani)

si inca ceva vineri seara am suferit un atac de panica crezand ca mi''am pierdut portofelul am cautat disperat si chiar eram nervos si palpitam putin , poate fii de la asta ceva intrebare

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de VladyR49
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de VladyR49
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Lavinia Ivanescu MDr. Lavinia Ivanescu este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Simptomele dumneavoastra sunt generale si pot fi in cadrul unei viroze. Diagnosticul infectiei HIV se face prin teste de sange specifice.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Lavinia Ivanescu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Lavinia Ivanescu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.