Clickmed
programare rapida la medic

Se poate lua H.i.v la cabinetul medical ?

Refluxul gastroesofagian
Intrebare postata de Catalinn88 cu 8 ani in urma

Deci prin martie am inceput sa am un nod in gat,am fost diagnosticat cu Helycobacter Pylori...facusem cu un an in urma sex neprotejat cu cineva si acum dupa diagnosticare tratament nu imi trecea chiar se agravase ...Mi`am facut un test H.I.V screen 1 si screen 2 mi-a iesit negativ (in aprilie ma facut testul) . Dar eu cam de prin octombrie faceam tratament pentru o masea infecta pentru incercarea dea a o salva si ma duceam cam de 2 ori pe pe luna uneori de 3 ori pentru schimbarea pastei si ce mai facea pe acolo la masea...Intrebarea mea , e posibil ca de la cabinet sa iau H.i.v? din ce am vazut folosea mereu freza noua si ace dintr`o trusa speciala....acum ce sa zic aparatul banuiesc ca nu il schimba niciodata si nu am vazut vreodata sa il curete , ma refer la de care tine doctorul si intra freza,deci care sunt sansele sa iau H.i.V de acolo ?? au trecut atatea luni si eu acum am si reflux gastric(cel putin asa ma banuieste) respir foarte greu parca ma tine ceva in gat din cand in cand ma doare putin mai sus in capul pieptului,uneori imi e rau acum a inceput sa ma doara abdomenul in partea dreapta si stanga jos . vreau sa precizes ca mi`a dat buline pentru reflux pentru 30 de zile si nici o imbunatatire am incercat si cu regim si degeaba Helycobacteru m`a asigurat ca mi`a trecut...dar ce ma nelinisteste pe mn e treaba cu dentistul si H.i.v

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Se poate lua H.i.v la cabinetul medical ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Ioana (acum 8 ani)

Nu inteleg daca tu ai luat HIV sau iti faci probleme ca vei lua?
Daca este un cabinet care se respectu nu va permite sa se intample asa ceva. Acel aparat este curatat si dezinfectat dupa fiecare folosire. Inainte sa intrii tu in cabinet cu siguranta acesta este dezinfectat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Catalinn88 (acum 8 ani)

nu am dar unele probleme gen respiratie greoaie mi-au aparut cateva bubite pe buza superioara de culoare alba dar putin vizibile si simt ca si cum as fi mancat ceva sarat mai mereu....+ problema gastrica aparuta fara ca eu sa fi abuzat de alimente aiurea chiar mancam destul de sanatos..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Catalinn88
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Catalinn88
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ioana (acum 8 ani)

Cauzele refluxului pot fi cu totul altele.
Cosulta un medic Gastroenterolog pt a te linisti. Poate ceva din alimentatia ta iti provoaca toate acestea, chiar daca nu faci exces.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.