Clickmed
programare rapida la medic

Limfom cutanat cu celule t raspuns medic

Leucemie Limfom cu celule T cutanate Limfom cu celule de manta
Intrebare postata de cris31 cu 8 ani in urma

SotuL meu a facut o biopsie iar rezultatul a fost limfom cutanat cu celule T , CD30.Leziunile au disparut de cca 6 luni , dar rezultatul la biopsie a venit abia acum
CARE SUNT PASII DE URMAT ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Limfom cutanat cu celule t"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Toth Noemi MDr. Toth Noemi este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Buna seara!

CTCL- Limfomul cutanat cu celule T este un tip de cancer al limfocitelor T ale sistemului imun. Leziunile se pot gasii cel mai adesea localizate la nivelul trunchiului, insa pot fi prezente in orice zona a corpului, sau sant nevizibile.

Tratamentul limfomului cutanat cu celule T depinde de stadiul bolii, asa pasul urmator este un Hematolog, si stadializarea bolii.

Diagnosticul limfomului cutanat cu celule T este dificil de stabilit in stadiile initiale, din pricina evolutiei sale lente si asemanarii simptomelor cu cele intalnite in diverse afectiuni cutanate benigne.

De exemplu, leziunile initiale se pot asemana cu cele din psoriazis, dermatita sau eczema si in plus, leziunile pot raspunde favorabil la tratamentule cu diferite steroizi prescrise.Toti acesti factori pot face ca boala sa ramana nedescoperita si netratata ani de zile.

Biopsiile cutanate care evidentiaza infiltrarea epidermului cu celule T anormale sunt esentiale pentru a confirma diagnosticul.

Exista si sant deja substante si NOI ORIENTARI TERAPEUTICE!

Mai mult despre aceste terapii va pot scrie in email privat, dupa stadializarea bolii. Emailul privat gasit mai jos in semnatura.

-----------------------------------

dr. Toth Noemi
medic primar oncolog
[email protected]
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Toth Noemi
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Toth Noemi
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Leucemie.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Cris (acum un an)

Care mai este starea soțului dumneavoastră? Și eu am primit un diagnostic similar dar se pare că boala are deja câțiva ani.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Cris
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Cris
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.