Clickmed
programare rapida la medic

Ajutor

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de noi doi cu 8 ani in urma

Nu concep viata fara el,dar din pacate, nu cred ca iubirea mea este impartasita ..oare merit eu sa traiesc cu el toata viata nefericita? nu stiu daca vreodata se va schimba ,sunt cu el de 5 ani ...facem sex foarte rar,acum un an am avut o perioada de 8 luni in care nu ne-am atins unul de celalalt...iar acum se repeta povestea ,maine se fac 6 luni de cand nu s-a mai atins de mine (in astea 6 luni eu am mai incercat de vreo doua ori sa il fac sa ma vrea ...dar degeaba )de exeplu aseara m-am pus in pat si i-am zis frumos sa lase laptop-ul si sa ma ia in brate ...mi-a raspuns ca trebuie sa doarma ...am tacut n-am zis nimic ,dupa vreo 5 min. i-am zis direct ca vreau sa facem p***ai ;nu mi-a raspuns ,am inceput sa-l ating ..tot nimic ..i-am zis sa puna un film xxx la care mi-a zis sa -mi pun singura pe laptop-ul meu(cand ti se spun unele lucruri asa in fata nu mai ai tupeu sa te duci la el sa il faci cumva sa te doreasca ,cel putin eu nu mai pot )eu sunt o fire lipicioasa ,pupacioasa ,am nevoie de dragoste si cand zic ca am nevoie de dragoste nu ma refer la sex ,ma refer pur si simplu la nevoia de afectiune .in 6 ani de relatie nu cred ca mi-a zis de 4 ori ''te iubesc''.....cand vreau sa discutam pe tema relatiei noastre imi spune ca toate astea se intampla din cauza mea si nu vrea deloc sa recunoasca ca e si vina lui ;ma face sa ma simpt nesigura pe mine ,sa nu am incredere in mine decat prin faptul ca nu ma doreste si se uita la mine ca la o sora nu ca la o iubita ;eu imi doresc un copil ,el nu cred ca isi doreste ,cel putin asta mi-a dat de inteles ;imi zice ca intervenit o distanta intre noi si ca nu se poate depasi asa usor cum mi-as dori eu,ca are nevoie de timp .dar eu ce sa mai zic ca ma simpt atat de respinsa de neiubita si de urata ;cand iubesti pe cineva il iubesti pur si simplu ,,l-am intrebat de o mie de ori ce vrea de la mine ,ce are de gand cu viata lui si niciodata nu imi da un raspuns concret (intr-o seara mi-am pus in cap sa nu-l las in pace pana nu-mi raspude daca ma iubeste sau nu ....am stat jumatate de ora pe capu'' lui si tot nu mi-a dat nici-un raspuns)orice om normal ar gandi ca raspunsul e'' nu'' odata ce persoana respectiva nu vrea sa raspunda,nu?
incerc sa fiu mai egoista si sa ma gandesc la mine dar decat daca ma gandesc ca ma despart de el imi dau lacrimile si sufar ,si mi-e foarte frica ,pe langa asta mai e si mami care ar suferi mai mult ca mine pt ca eu sufar...nu stiu c sa mai fac ... oare merita sa mai lupt pt el?oare merita el iubirea mea ?am o mie de intrebari ....

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ajutor"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.