Clickmed
programare rapida la medic

Imi aduc aminte foarte putine lucruri din copilarie

Investigatii
Intrebare postata de marian0102 cu 8 ani in urma

Buna ziua,

De curand am aflat ca am probleme cu memoria.Imi aduc aminte foarte putine lucruri din copilarie si am avut rezultate scolare foarte slabe.

Ma uit la poze si nu imi aduc aminte absolut nimic, in curand o sa implinesc 30 de ani.

Din scoala generala am foarte putine amintiri, doar incepand cu clasa a 5 a in general.

Ce este de facut?Ce se mai poate face?Sunt din Craiova, cu cine pot lua legatura din Craiova.

Citesc in fiecare zi si retin foarte putine lucruri, sunt acuzat de diferite lucruri pe care nu mi le aduc aminte.Tatal meu are o memorie mai buna ca a mea si are 63 de ani.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Imi aduc aminte foarte putine lucruri din copilarie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator11640742285 (acum 2 ani)

Si eu la fel , am inceput sa cred ca am retard mintal cvv 😂🤦🏻‍♀️ in general daca vr sa povestesc cv mai vechii nu mi afuc aminte bn.. asa unele chestii ... alti vb non stop povesti lungi eu nu ... eu numai retin nici de acum 6 ani prea multe... citesc csrti imi intra pe o ureche iese pe alta.. ca numai stiu ce am citit avum 5 luni ... asta imi cauzeaza si vorbitul ca de multe ori nush ce sa zic sau numi trece nimic in cap.... am fost de mica retrasa.. nu pre vorbeam asa mult , am fost batutaaa de multe ori de mica , badjocorita la sc... stau si ma tot gand sa merg la neurolog sau nush unde sa vad eu am vreo problema... poate creieru meu nu e dezvoltat bn.. poate imi lipsesc neuronii sau ce am de numi merge mintea ca alrora.. sa mi amitesc uaor orice fac .citesc sau aud..😕😕😕

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11640742285
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11640742285
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.