Clickmed
programare rapida la medic

Entorsa glezna

Diverse
Intrebare postata de udrzone cu 8 ani in urma

Buna ziua,
In urma cu o luna de zile la fotbal am calcat stramb, s-a auzit o pocnitura, s-a umflat imediat piciorul in zona gleznei . Am avut o durere foarte mare pe moment, urmatoarea zi nu am putut sa calc pe acel picior.. Am folosit gheata si fastum gel .
Intre timp durerea s-a ameliorat, insa piciorul meu dupa mai bine de o luna de la accident este tot umflat.
Dimineata cand ma trezesc este desumflat, iar pana seara daca merg normal (nu ma doare, nu simt durere) seara cand ma uit la el este umflat (cat un cartof) .
Mai simt o mica durere cand alerg sau sar pe acel picior..

Sa folosesc in continuare fastum gel ? sau altceva ?
Este normal sa se umfle ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Entorsa glezna"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

elena_dragomir (acum 8 ani)

Nu cred ca ar trebui sa iti pui speranta in gheata si fastum gel...Fa o radiografie si mergi la ortoped pentru a te asigura ca e totul in regula. Daca e OK, dar durerile persista, iti recomand sa mergi la un fizioterapeut bun, Bogdan Goga, care o sa-ti faca un program de exercitii personalizat. Sigur o sa te simti mai bine! ;)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
bbby (acum 7 luni)

Buna ziua! Am 31ani, F și in urma cu 9 zile am suferit o entorsa de gradul 2,dr mi-a recomandat sa stau cu Orteza 18zile și după sa începem recuperarea. Problema este ca după astea 9 zile,glezna este la fel de umflata, a început sa se invineteasca, îmi amorțește încontinuu piciorul și trebuie sa mai desfac Orteza ca sa își revina si nu pot sa dorm noaptea din cauza aceasta și nu știu dacă este normal ca a început sa îmi pocneasca genunchiul când îmi întind piciorul.Stau cu piciorul acela ridicat dar nu mai suport amorțeala aceasta. Va rog sa ma ajutați și sa îmi spuneti dacă este normal, dacă trebuie sa îmi iau vreun unguent..?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de bbby
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de bbby
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.