Clickmed
programare rapida la medic

Sange in scaun

Boli intestinale
Intrebare postata de Flocsum cu 8 ani in urma

De ceva timp ma confrunt cu o teama permanenta de a nu avea o boala grava. Ma gandesc la asta pentru ca am sangerari in scaun, care la inceput au fost mai mici, iar acum mai mari. Tind sa cred ca este vorba despre hemoroizi sau o fisura anala pentru ca atunci cand fecalele sunt tari, ceva ma zgaraie intepator acolo. Un alt test pe care l-am facut a fost atunci cand am mancat foarte mult fructe si legume si am mancat fara paine si produse cu faina sangerarile au disparut total. Poate fi vorba de o boala grava? Ma gandesc ca nu pentru ca daca era sangeram indiferent de ce alimente mancam. Dar am nevoie de raspunsurile voastre. Va doresc o sanatate tun!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sange in scaun"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Victoras (acum 8 ani)

cel mai probabil ai o usoara dischinezie biliara,care se manifesta prin episoade de genul descris de tine...Bea ceaiuri pt a-ti stimula fierea(sunatoare,rostopasca, papadie,etc)si consuma fructe si legume,ZILNIC!!!Din experienta proprie iti spun ca ajuta!!!Evita sa fii constipat si vei scapa de singerari!!Nu iti face probl. ca poti rezolva tot.Dimineata ,pe tomacul gol maninca un mar o portocala sau un alt fruct care iti place tie..Daca vrei sa ma mai intrebi cite ceva, da adresa de e-mail pe 0766747284.Sanatate si mai vorbim!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
2
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Flocsum (acum 8 ani)

Din aceasta cauza pot avea si constipatii, probleme la evacuarea gazelor si discomfort in zona abdominala? Multumesc. Raspunsul tau mi-a dat energie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Flocsum
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Flocsum
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.