Clickmed
programare rapida la medic

Secretie dupa tratament

Diverse
Intrebare postata de danelo cu 8 ani in urma

Buna dimineata! In urma cu app 2 saptamani in urma unu contact sexual am contractat un microb sau bacterie streptococ. Bineinteles fiind speriat am fost la o consultatie cu simptomele (usturime la urinat, secretii alb-galbui)in urma caruia medicul mi a dat diagnosticul de gonococ(gonoree, sculament). Repede am urmat un tratament cu o injectie ceftriaxona nu mai stiu exact doza (era o sticluta mica cu praf) si 5 zile a cate 2 pastile de eficef 200mg. In aceasi zi, inainte de tratament am dat spre testare si o lamela cu secretia care mi a prelevato domnul doctor iar dupa tratament am primint si rezultatul in urma caruia s a constatat ca microbul a fost streptococ si nu gonococ medicul spunandu mi ca nu a fost concludenta secretia la consultanta.
DUpa toate acestea dimineata cand stroc penisul tare mai am o secretie dar de data aceasta este putin alba inspre color. Si de data aceasta mi s a luat din secretie si cu lamela respectiva am fost iarasi la testare, gonococul, triachomas, levuri au fost absente dar apar urmatoarele pozitii:

-PREZENTE CELULE EPITELIALE IZOLATE, FIBRINA
-FRECVENTE LEUCOCITE POLIMORFONUCLEARE NEUTROFILE
-RARI COCI GRAM POZITIVI DISPUSI IZOLATI SI IN DIPLO
-FOARTE RARI COCOBACILI GRAM POZITIVI
-ABSENT TRICHOMONAS VAGINALIS, GONOCOC, LEVURI (mentionat si mai sus)

Domnul doctor mi a zis ca a doua pozitie cea cu frecvente leucocite...il cam dereanjeaza si mi a mai dat 3 pastile azitromicina sau azitrox una pe zi insotite de hepato protector.

Intreb si doresc sa mi se raspunda ce reprezinta aceste pozitii si daca mai poate recidiva acel streptococ in urma tratamentului mentinat si cel mai important daca injectia cu ceftriaxona recomandata pentrtu gonococ ma poate afecta in vreun dat fiind faptul ca dupa test a fost depistat streptococ.

Multumesc frumos!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Secretie dupa tratament"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.