Clickmed
programare rapida la medic

Modificari secretii menstruale. URGENT!

Ciclul menstrual
Intrebare postata de mtanasa73 cu 8 ani in urma

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am aproape 18 ani si timp de un an am intretinut, cu aceeasi persoana, relatii sexuale PROTEJATE. Luna trecuta, pe 10 si 11 am avut primele relatii NEPROTEJATE. Penultima oara, ciclul mi-a venit pe 5, luna trecuta pe2. Mentionez ca pe 5 mi-am facut un test de sarcina care a iesit negativ, la fel si astazi, pe 22, care a iesit tot negativ ( cu prima urina de dimineata) .Partenerul a ejaculat afara si am facut-o o singura data pe 10, la fel si pe 11. De doua luni am inceput sa folosesc ob-uri.( oare sa fi facut vreo infectie din cauza asta? Am purtat si cand aproape imi trecuse si nu cred ca mai era nevoie). O perioada de o saptamana am avut secretii vaginale care ar indica aparitia menstruatiei doar ca aceata nu aparea. Aceste secretii s-au diminuat acum o saptamana dar au reaparut de pe 9, insotite de usoare dureri abdominale (+ sete, stare de plans etc -aceste semne sunt caracteristice mie atunci cand trebuie sa imi vina). Nu prea am un ciclu regulat,2 luni imi vine mai devreme, 2 mai tarziu. In ianuarie iarasi mi-a intarziat aproximativ o saptamana. Luna aceasta am facut mai mult sport decat de obicei, am fost de cateva ori pe la padure si am fost foarte stresata si in legatura cu scoala si cu o posibila sarcina. Aseara, la recomandarea unei prietene, mi-am pus o sticla cu apa calda pe burta. Astazi m-a durut burta foarte tare ( la fel ca in ultimile 3 luni, in ziua cand mi-a venit) si cand am ajuns acasa am observat o scurgere maronie. Cand am urinat a iesit un fel de cheag rosiatic-maroniu iar acum am vagi secretii maronii (parca mi-ar veni ciclul pentru prima oara). Ce parere aveti? Sa fie o dereglare hormonala din cauza stresului, sportului sau din cauza OB-urilor? Va multumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Modificari secretii menstruale. URGENT!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

gegeblue (acum 8 ani)

daca testele au iesit negative si nu ai nici un simptom caracterisc sarcinii cu siguranta nu este vorba de o sarcina ar fi iesit pozitiv. Mergi la medic pentru niste analize ca sa vezi ce se intampla

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gegeblue
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gegeblue
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
bella (acum 8 ani)

posibil sa fie vorba despre o anexita ,secretiile acelea vagi maronii pot fi date de o inflamatie a anexelor, dar nici o eventuala sarcina nu trebuie exclusa ,eu zic sa mergi cel mai bine la un control ginecologic pt linistea ta ,pt ca o sarcina in mod normal este detectata de testele de sarcina la 10 zile de la concepere insa mai exista si exceptii de la regula ,asa ca fuguta la medic ,oricum si daca este anexita tot ai nevoie de tratament nu poti sta asa ca nu e bine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mtanasa73 (acum 8 ani)

Multumesc pentru raspunsuri! La cateva ore dupa ce am pus intrebare mi-a venit ciclul normal.Am uitat sa mentionez ca luna aceasta am avut niste palpitatii dar nu le-am dat importanta crezand ca nu au nicio legatura. In ultimile zile tot am simtit o presiune in piept si un fel de nod in gat, am cautat pe internet ce ar putea fi si am gasit ceva despe galnada tiroida. Dintre simptomele gasite acolo, prezint: tremuratul mainilor, caderea parului, pielea uscata(uneori) si acel nod ingat. Uneori, seara, inghiteam in sec si simteam ca si cum as avea gatul uscat. Sa fie asta problema?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mtanasa73
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mtanasa73
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
andreea.dan (acum 8 ani)

iti recomand sa mergi la medic pentru ca poate fi un chist sau endometrioza daca ai si dureri..de chisturi poti scapa cu tratament daca nu sunt foarte mari sau laparoscopic,eu din pacate am suferit de endometrioza insa medicul meu dr.Silviu Istoc m-a operat laparoscopic si am scapat,nici nu a fost o interventie complicata,chiar am plecat pe picioarele mele acasa.e un medic exceptional,am mare incredere in el si sunt sigura ca iti va fi de ajutor.il gasesti si pe facebook daca vrei sa ii scrii,sper ca te ajuta sfatul meu.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.