Clickmed
programare rapida la medic

Ameteli, stari de oboseala continua, dureri de cap

Stresul si sindromul de oboseala cronica
Intrebare postata de ellyelenna cu 9 ani in urma

Buna ziua! Numele meu este Iulia, am 20 de ani si de cativa ani mai precis de 5 ani am inceput sa am probleme cu ametelile, caderile de calciu, durerile de cap in zona cefei si pe partea dreapta. Am menstruatie de la 12 ani, primi doi ani necunoscandu-se efectele acestei schimbari hormonale, dar de atunci am inceput cu dureri de stomac, varsaturi, am ajuns chiar si la perfuzii. Cu timpul am aflat ca am si o gastrita medicamentoasa, ac***a un sistem imunitar foarte slab apelam des la pastile cand aveam raceli, aceasta incepand a-mi provoca crize gastrice dese. Am scapat pentru o perioada de aceasta problema insa am inceput sa am stari de moleseala, dorm cate 10-12 ore pe zi si tot obosita ma simt, dureri de cap cum am zis mai sus, caderi de calciu si mai nou imi scade glicemia brusc, pierderi de echilibru, tulburari de memorie si lipsa de concentrare mai ales cand vreau sa invat ceva. Am inceput sa am si tulburari de vedere (nu mai vad bine la distanta in general cand se lasa seara).Mi-am facut analize peste analize toate ies bine, am facut si un RMN, control la glanda tiroida cu analize cu tot, ca sa ajung tot la spital la sectia de urgente. Nimeni nu stie ce am nimeni nu ma indruma nicaieri. Eu una sunt disperata pentru ca nu mai am siguranta de a merge mult caci mi se face rau. M-am gandit sa fie anemie, sau de la dereglarile hormonale, nu stiu ce sa mai zic. Orice idee sfat e bun venit. Multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ameteli, stari de oboseala continua, dureri de cap"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.