Clickmed
programare rapida la medic

Scaun cu mucus si firisoare de sange

Diverse
Intrebare postata de danacramaroc cu 9 ani in urma

Buna ziua , ma numesc Cramaroc Daniela , am o fetita in varsta de 3 ani si de 2 saptamani are scaune cu mucus si firisoare de sange , uneori chiar doar mucus .
I-am facut analize de coprocultura, si acestea au iesit bine (fara niciun fel de parazit) , dar problema ma ingrijoreaza deoarece fetita a si scazut in greutate . Daca cineva ma poate ajuta ce fel de analize sa ii fac , pentru ca sunt foarte ingrijorata de sanatatea fetitei .
Va multumesc , astept un raspuns .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Scaun cu mucus si firisoare de sange"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 2 zile)

Buna ziua,

In primul rand, imi pare rau sa aud ca fetita ta se confrunta cu aceasta problema. Exista mai multe cauze posibile pentru simptomele pe care le-ai descris, inclusiv o infectie bacteriana, o alergie alimentara, sau o problema digestiva precum boala inflamatorie intestinala. Nu sunt medic, dar iti recomand sa consulti un gastroenterolog pediatric. Acesta poate recomanda o serie de teste suplimentare, cum ar fi o analiza a sangelui sau o endoscopie pentru a intelege mai bine ce se intampla.

Pentru a ajuta la diagnostic, ar fi util sa tii un jurnal al alimentelor pe care fetita ta le mananca, pentru a vedea daca exista o legatura intre anumite alimente si simptomele ei.

Intre timp, asigura-te ca tu si fetita ta va hidratati corespunzator si incercati sa mentineti o dieta sanatoasa si echilibrata.

Sper ca aceasta informatie sa iti fie de ajutor si imi doresc ca fetita ta sa se simta mai bine in cel mai scurt timp posibil.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: https://www.clickmed.ro/medic/gastroenterologie

Articole de interes:
https://sfatulmedicului.ro/Cresterea-si-dezvoltarea-copiilor/scaunul-copilului-cand-trebuie-sa-ne-prezentam-la-medici_18423
https://sfatulmedicului.ro/Boli-intestinale/prezenta-sangelui-in-scaun-cand-trebuie-sa-ne-alarmami_17541

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.