Clickmed
programare rapida la medic

Test a.d.n.

Teste genetice
Intrebare postata de vadim12 cu 9 ani in urma

Buna ziua sunt tata a 2 copii, sunt divortat si dau pensia de intretinere la copii plus imbracaminte plus mancare plus cheltuielile casei mie nu mai ramane nimic . copii cu masa sar la mine cu cutitul spunand ca nu le dau bani. spunand ca sunt un strain pentru ei .fica mea are 20 de ani. baiatul are 12 ani .traim in acelasi casa . doresc sa fac un test de paternitate unde se poate face ?. eu sunt in galati . este in galati?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Test a.d.n."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

FreeStyle11 (acum 9 ani)

Ce legatura are testul de paternitate cu toate astea? aveti si fata de 20 de ani si nu stiti daca este a dvs? ce va face sa credeti asta? in fine, nu e treaba mea, iar in legatura cu intrebarea dvs, testul acesta il puteti face oriunde, INSA CEL MAI BINE, este sa il faceti undeva unde sunt specialisti mai buni si cu dotari mai performante, asta in Bucuresti veti gasi si in alte orase, posibil si in Galati, dar ma indoiesc.In Romania nu veti gasi peste tot asa ceva, ci numai in clinici mai moderne, in Bucuresti sunt destule, puteti incerca acolo.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.