Clickmed
programare rapida la medic

Ejaculare Precoce

Boli genitale masculine
Intrebare postata de MembruMobileApp150330210319208 cu 9 ani in urma

Buna ziua,

Am 24 de ani, "sufar" de ejaculare precoce. Mentionez ca m-am nascut prematur, la 7 luni. Am fost perfect sanatos, doar ca in copilarie am suferit de anemie iar la varsta de 14 ani au aparut unele probleme la inima, ci anume Bloc de ramura dreapta. Eu facand sport de perfomanta a trebuit sa ma opresc din activitate.

Bun, revinenind la ejacularea precoce, in viata sexuala au existat mai multe partenere, nu a fost doar una singura, la toate am avut aceasta problema. In adolescenta m-am mastubat destul de des. Acum ma excit foarte repede, si ...
O alta cauza, la varsta mea, nu am par pe fata, stiu ca ar trebui sa ma bucur de lucru asta, insa pentru mine e un semn de intrebare, de ce nu am par pe fata, pe maini/piept (este foarte mic).

Am fost la dr, insa acesta mi-a dat pastile pentru ejaculare, fara sa ma intrebe daca sufar de vreo boala, sau daca am suferit.

Va multumesc frumos,
O zi buna

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ejaculare Precoce"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

FreeStyle11 (acum 9 ani)

Ce pastile ti-a dat, daca poti sa spui, nu stiam ca exista pt asa ceva medicamente, ci doar unele naturiste.In legatura cu ce intrebi tu, daca ejacularea precoce se petrece numai in compania femeilor, atunci posibil sa te excite foarte rau si sa nu te poti abtine, in general cam asta e cauza in majoritatea cazurilor.Parerea mea ar fi, daca ai prietena, sa faceti sex mai des, in felul asta se reduce din aceea excitare permanenta, tu fiind mai obisnuit cu sexul in acest caz.Daca nu s-a vazut vreo problema medicala, atunci asta ar putea fi solutia.Iar in legatura cu parul de pe fata si piept, acum nu toti au par peste tot, unii au mai mult, altii mai putin, depinde si de genetica si de hormoni.Fa o analiza a hormonilor sexuali si vezi rezultatul, dar in orice caz, daca mai esti si blond un pic, parul pe fata e mai rar si deschis, iar in cazul asta nu ai ce face, decat sa mai astepti si sa vezi cat creste in timp, te poti barbierii mai des si in felul asta va creste mai mult.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Marian (acum 9 ani)

Salut ! Problema asta cu ejacularea precoce o am si eu si o am de la prima partida de sex precizez ca mi-am inceput viata sexuala cam acum 2 ani si am facut mereu cu aceeasi partenera si facem sex doar in weekend adica vinerea si sambata si tot nu mi-a trecut si precizez ca daca ma excita nu am nimic dar atunci cand incep penetrarea gata parca simt ca imi bate inima si in 20 de secunde gata am ajaculat , si nu stiu care ar fi cauza ca de emotii nu prea cred ca mai am cu ea ca ne cunoastem foarte bine...ce as putea face aveti idee ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.