Clickmed
programare rapida la medic

Angina pultacee

Streptococi, stafilococi si alte bacterii Prevenire angina pectorala
Intrebare postata de dina-florentina cu 9 ani in urma

Buna seara! am o mare problema.. de 2 zile prietenul meu are o amigdalita pultacee( se simte foarte slabit, are dureri de cap, si o stare generala nu prea buna)... am fost la medicul de familie si i.a prescris Ceftamil si Marcofen 400 si i.a zis ca are sistemul imunitar cam slabit ... dar nu poate primi injectii... i se face rau si lesina de fiecare data cand asistenta il inteapa (i se face rau, iar asistenta nu ii mai gaseste vena)... Va rog mult, daca puteti sa ma ajutati... poate stiti un inlocuitor adecvat al Ceftamilului, sau ceva tratament care poate fi administrat pe cale orala... Va rog din suflet..
multumesc frumos!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Angina pultacee"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.