Clickmed
programare rapida la medic

Beatrice raspuns medic

Alergii
Intrebare postata de membru291175 cu 9 ani in urma

Sora mea a facut o alergie si i-a aparut pe corp ''pe fata pe picioare si urechin, sau umflat piciorele si o manca rau de tot''e internata la spital dar doctorii nu stiu de sa i faca. Da''ti mi un sfat va rog. Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Beatrice"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Ramona Muresan MDr. Ramona Muresan este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Aveti incredere in medicii de la spital, cu siguranta au luat masurile necesare. Pt linistea dvs. in functie de severitatea leziunilor se administreaza Hemisuccinat de hidrocortizon (sau alt cortip***ad) si medicatie antialergica, iar in cazuri severe adrenalina. Sanatate!

http://www.alergologultau.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Ramona Muresan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Ramona Muresan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Alergii.

Inscrie-te aici!
Silvia (acum 9 ani)

90% din alergii au componenta psihica primordiala. Nici o alergie nu se vindeca definitiv fara psihoterapie. Lucrul este demonstrat de multa vreme. Medicamentele nu fac decat sa remita simptomul, insa nu vindeca (,) cauza. Iar cauza nu poate fi detectata decat prin psihoterapie. Medicii de specialitate ori pur si simplu nu stiu acest adevar, ori nu il spun pacientilor deoarece, trimitandu-i la psihoterapeut, isi pierd clientii care, altfel, vin pe viata la medic dupa medicamente. Va recomand sa cautati un PSIHOLOG PSIHOTERAPEUT sau medic CU FORMARE IN PSIHOTERAPIE si sa va adresati lui/lor. Etentiala este FORMAREA IN PSIHOTERAPIE, lucru verificabil prin atestatul de practician intr-o forma sau alta de psihoterapie, atestat care trebuie sa fie afisat in cabinet, la vedere. Este un demers de lunga durata dar singurul care da roade. Din cate cunosc, numai psihoterapia psihanalitica poate ajunge la sursa problemei, fiind singura care se intereseaza de trecutul pacientului si care are acces la inconstient si preconstient, structuri psihice universale.

Mult succes si nu va lasati!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.