Clickmed
programare rapida la medic

Ce parazit as putea avea?

Parazitoze
Intrebare postata de Ionutblc cu 9 ani in urma

Salut. Am impresia ca am un parazit. De un an si ceva am slabit foarte mult. Am fost la doctor, am facut 2 analize de tiroida care au iesit normale, dar a gasit ca am toxoplasmoza. Mi s-a dat niste vitamine pentru imunitate. Problema este ca tot slabesc. Inainte de analize pentru tiroida am facut si un examen coproparazitologic care a iesit negativ. Si inca o chestie. Sub pleoapa de jos a ochilor simt cum se misca ceva iar daca ma uit in oglinda vad cum imi zvacneste ochiul. Dar mie la analize mi-a iesit numai toxoplasmoza nu si toxocaroza. Iar eozinofilele sunt normale. Intrebarea este ce parazit te face sa slabesti rapid si sa faca sa-ti zvacneasca ochiul. Mentionez ca eozinofilele sunt normale si ca de multe ori am o stare de nervozitate. Mai mentionez ca am facut si o electrocardiograma iar bataile inimii sunt normale. Inclin spre toxocaroza, dar de ce a aparut numai toxoplasmoza? Plus ca am luat vitamine si tot nu ma vindec. O fi ceva cu sistemul imunitar?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce parazit as putea avea?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Just_me (acum 9 ani)

Omule ce descri tu mi se intampla si mie eu de un an de zile umblu prin spitalele din romania nu au fost in stare sa vada ce am eu aveam si eozofile 15% marite am fost trimis la parazitologie la spitalul colentina de medicul de familie am dat de o doctora spagara acolo in loc sa mi faca anlizele in spital ea ma trimis la cabinetul ei privat sa fac pe bani si nici acum dupa atata timp nu am aflat ce paraziti am si de ce mi se intampla toate astea la mine e mai grav decat al tine mi-a afectat si vederea vad scame musculite in ochi imi pocnesc articulatiile toate ma dor

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Just_me
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Just_me
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
delia (acum 8 ani)

#Adriana ai fost la oftamolog? de obicei musculitele apar in diabet sunt vase sparte. analize coproparazitologice poti face si la tine gratis la policlinica de cartier ,

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.