Clickmed
programare rapida la medic

Proteus Mirabilis

Streptococi, stafilococi si alte bacterii
Intrebare postata de membru290871 cu 9 ani in urma

Buna Ziua , imi cer scuze pentru deranj, fetitei mele in varsta de 7 ani i=sa gasit o infectie (proteus mirabilis 100 ufc/ml) , va rog sa imi descrieti si mie exact daca este grav si ce tratament ar putea urma , eu lucrez in Germania i-ar fetita mea locuieste la parintii mei si a fost diagnosticata in Romania, din aceasta cauza va intreb pentru ca nu eram de fata cand a primit rezultatele si as dorii sa imi explicati si mie ce inseamna aceasta infectie/bacterie, va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Proteus Mirabilis"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 4 zile)

Buna ziua,

Proteus Mirabilis este o bacterie comuna care poate cauza infectii ale tractului urinar sau ale altor parti ale corpului. 100 Ufc/ml indica o prezenta relativ scazuta a bacteriei, dar totusi suficienta pentru a cauza simptome neplacute. Daca fetita dumneavoastra simte disconfort sau daca exista alte simptome asociate, este cel mai probabil necesar un tratament.

Daca bacteriile sunt sensibile la antibioticul prescris, infectia ar trebui sa se rezolve in cateva zile pana la o saptamana. Chiar si dupa ce simptomele s-au imbunatatit, este important sa se continue tratamentul antibiotic pe parcursul timpului indicat de medic pentru a preveni revenirea infectiei.

Totusi, tinand cont de faptul ca fetita dumneavoastra locuieste cu parintii dumneavoastra si ca voi doi locuiti in tari diferite, este important sa comunicati cu medicul ei pentru a asigura o monitorizare adecvata a evolutiei.

Fata de tratament, acest lucru va fi stabilit de medicul curant al fetitei dumneavoastra, in functie de starea ei generala de sanatate, de prezentarea clinic a infectiei si de sensibilitatea Proteus Mirabilis la anumite antibiotice.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: www.clickmed.ro/medic/urologie

Articole de interes:
sfatulmedicului.ro/Infectiile-urinare-la-copii/infectiile-urinare-la-copii-inalte-si-joase_200
sfatulmedicului.ro/Infectiile-urinare-la-copii/infectiile-tractului-urinar-la-copil_209

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.