Clickmed
programare rapida la medic

Aparat biorezonanta magnetica

Terapii complementare
Intrebare postata de sorinc cu 9 ani in urma

Am vazut mai multe cabinete in Bucuresti cu aparate de biorezonanta magnetica care pretind ca pot diagnostica neinvaziz virusi (HIV, hepatita B, hepatita C, etc), boli (cancer, etc). Am inteles ca aceste aparate sunt avizate de Ministerul Sanatatii. Intrebarea mea este - exista un fundament stiintific pentru aceste aparate? Daca sunt avizate de Minister de ce rezultatele emise de astfel de aparate/medici de biorezonanta nu sunt luate in seama de niciun medic de medicina "clasica"?
De ex. daca aparatul de biorezonanta indica infectia cu HIV niciun medic de boli infectioase nu va pune diagnosticul bazat pe acest aparat ci numai pe testele de singe Ag/Ac HIV tip ELISA, etc. Daca aparatul de biorezonanta indica HIV pozitiv iar testele de singe indica HIV negativ care din ele este cel real? Daca aparatul de biorezonanta magnetica nu are fundament stiintific de ce atunci e avizat de Min. Sanatatii? Ar trebui sa fie interzis daca nu are fundament stiintific. Iar daca are fundament stiintific, de ce diagnosticul pus cu un astfel de aparat nu e luat in seama de medicina "clasica"?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Aparat biorezonanta magnetica"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

crina (acum 9 ani)

Acel aviz insemna decat ca au demonstrat ca nu iti pot face rau aceste aparate, nu ca le-ar fi dovedit eficacitatea.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
sorinc (acum 9 ani)

Nu iti pot face rau daca iti dau un diagnostic gresit? De exemplu daca iti spune ca ai cancer la ficat sau ai HIV si tu mergi apoi si iti faci analizele la un laborator si iti ies toate analizele bune?
Avizul ar trebui dat doar daca aparatul e corect din punct de vedere stiintific.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de sorinc
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de sorinc
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
luminita270 (acum 9 ani)

Exista un disconfort psihic si am sa ma refer strict la aceste aparate. Dupa parerea mea,sunt neconcludente,pot da erori mari in privinta diagnosticelor,pot da erori mari,cu rasunet dezastruos asupra psihicului pacientului. O singura greseala din partea unui ,,specialist” in ale biorezonantei poate face dintr-un om sanatos,inducandu-i acele,,diagnostice”, o leguma. Acele impulsuri pe care aceste aparate(create pentru naivi) le afiseaza pe acel ecran sunt total eronate,eu una fiind patita,cand acea persoana,,specializata” imi spunea ,stiind ca am probleme ale glandei tiroide,ca operatia este ok,dar cand i-am comunicat ca de fapt eu nu am fost operata si ca am eutiroidie,dadea din colt in colt,dar banii mi i-a luat,ca am fost eu,, desteapta ”.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de luminita270
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de luminita270
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.