Clickmed
programare rapida la medic

Ce sa fac ?

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de Puffu cu 9 ani in urma

Buna seara . Incep prin a spune ca am 20 de ani si ma confrunt cu o problema legata de sex . Stau cu o fata de 2 ani ( ea are 18 ani jumatate ) si dupa ce am inceput sa tin la ea ( mi-a pus capac ) mi-a spus ca ea e virgina si ca nu poate sa faca nimic pana la 18 ani pentru ca parintii ei o sa o duca la ginecolog si chiar asa a si fost .. eu am stat 1 an jumate sa o astept cu conditia sa-mi faca numai sex oral in acest timp, fiind de acord ... a trecut perioada asta , si am intentionat amandoi sa trecem la urmatorul pas ... dar problema e ca nu mi se mai scoala .. am facut-o prima data cu ea in noaptea de majorat , iar apoi am intampinat problema asta .. mentionez ca ea nu a fost prima fata pentru mine si nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva .. iar acum sa decad asa dintr-o data ma streseaza foarte mult ideea asta .. avem o relatie foarte buna dar ce ma deprima e ca nu executa comanda de " sculat " ... sa fie problema sexului oral foarte des executat ? ( recunosc insa ca am mai facut si p***a pentru ca na, sunt barbat .. ) dar cand sunt cu ea in apt si vreau sex , sunt mort ... chit sa incepe ea cu sex oral dar nu e cum era inainte ... ce sa fie ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce sa fac ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

FreeStyle11 (acum 9 ani)

Nu ai nici o problema pt ca altfel nu aveai erectie nici in alte momente.Totul este la nivel psihic adica, ori nu te atrage prietena ta, ori iti e frica de ceva anume legat de treaba cu sexul, ori cum spui tu esti obisnuit cu ea numai la sex oral.Incearca sa fi mai relaxat si ai sa vezi ca vei scapa de aceasta problema.Nu stiu cum sa-ti explic ca nu stiu exact cauza psihica, necunoscandu-te, dar sfatul meu este un lucru bun, poate nu e totul, dar te ajuta.Poti discuta si cu ea despre problema, si poate descarcarea asta te va face mai bine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Puffu (acum 9 ani)

Sper sa fie asa cum spui tu , chit ca am incercat sa vorbesc cu ea si sa ma relaxez dar voi mai incerca ... eu ma stresez pentru ca stiu ca datile trecute am " esuat " si nu vreau sa ma fac de ras in fata ei , chiar daca nu se mai tine cont de lucrul asta, dar tin foarte mult la barbatia mea .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Puffu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Puffu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
FreeStyle11 (acum 9 ani)

Nu te mai stresa, stresul blocheaza multe functii in organism.Fi increzator si ai sa vezi ca se rezolva, poate nu din prima dar pana la urma va merge.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.