Clickmed
programare rapida la medic

Am nevoie de ajutor , va rog cititi !!!

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de Vinogo cu 9 ani in urma

Acum un an am intretinut un raport sexual cu o dama de companie.Eram putin beat dar imi aduc aminte perfect ca am folosit prezervativul dar dupa ceva timp a vazut ca nu ma terminam asa si la final la dat jos si mi-a facut un sex oral care nu a durat mai mult de un minut iar dupa aceea nu am mai avut contact .In urma acestui sex oral cred ca ma zgariat cu unghia sau cu dintii nu stiu sigur dar nu foarte puternic.Urmatoarea zi cand m-am trezit am fost putin jenat la urinare de o usturime suportabila.Ma panicasem putin , urmatoarea zi ma ustura putin mai tare dar tot asa suportabil , ma gandeam sa nu fi luat gonoree si eram putin speriat ,dar nu stiu cum am ajuns sa caut pe internet si am dat de un forum cu infectie hiv .Cu cat citeam mai mult simptomele infectiei cu hiv si ma gandeam la ele cu atat mai mult le pateam oarecum . In prima faza am avut o raceala usoara (dar totusi aceasta actiune sa intamplat iarna iar eu eram imbracat foarte subtire ) , dupa ce am citit pe internet de transpiratii nocturne am inceput sa ma trezesc transpirat 2-3 zile (cand adormeam ma gandeam non-stop la asta ) , la o saptamana dupa ce am citit de eruptii imi aparusera ca o intoxicatie si nu ca acelea care le vad pe internet, dupa am citit de diaree am avut una singura la 7 zile dupa dar consumasem produse fastfood in decursul zilei trecute.Mentionez ca nu am avut ameteli,greturi,scadere in greutate , dureri de cap sau alte simptome.Dupa 2-3 saptamani , nu ma mai durea asa tare la urinare dar am fost la un doctor urolog si mi-a dat verdictul unei infectii urinare si o crema pentru acea intoxicatie .Dupa tratament ambele au trecut dar dupa o luna sau doua imi aparuse un cos la baza penisului , am crezut ca se retrage dar dupa ce sa umflat putin , cand l-am apasat putin a iesit puroi iar dupa ce s-a vindecat a ramas ca o cicatrice mica.Mentionez ca atunci cand mi-a aparut acest cos mi se umflasera ganglioni din zona penisului dar au stat doar o zi umflati.Dupa 1 an si o luna nu am avut decat acea raceala de atunci si una mica acum ( tinand cont ca este iarna si e foarte frig nu ar trebuii sa ma sperii , cred) in rest nici un fel de scaune / scaderi in greutate / transpiratii nocturne(pentru ca am incercat sa numai ma gandesc la asta).Din toate informatiile care le-am citit pot spune ca am inteles cred ca asta : primele simptome apar de la minim 2 saptamani pana la 1 luna 2 iar transpiratiile nocturne si diareea care duce la scaderea in greutate apare in stadiul avansat al infectiei.VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI !!! Ce risc am de infectie cu hiv ??? M-ai am o intrebare adresata specialistilor : Daca hiv s-ar lua in urma contactului dintre sangele de pe buzele sau din gura unei fete si sangele din urma unei zgarieturi de pe penis de ce nu se ia si prin sarut daca ambele persoane au buzele crapate ???

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am nevoie de ajutor , va rog cititi !!!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.