Clickmed
programare rapida la medic

Din ce cauza scuip galbui dupa tsa

Boli respiratorii
Intrebare postata de noi nu avem cu 9 ani in urma

Rugara mare ,, din 1992 tusesc si scuip ceva galbui,din 92 am facut zeci de analize de sputa,zeci de radiografi,toate bune,,Eu nu fumez si nu am fumat(am incercat sa fumezi circa 3 luni da nu am putut sa ma acomodez a fuma,de baut rar cate o palincuta de casa,,In trecut am lucrat in zone cu praf,umezeala si caldura si am locuit in orasi mare mu pulte mii de masini ,,Acum locuiesc la casa la tara in zona de munte dar nu gasesc leac la tusa si ma ingrijoreaza de unde provine acea eliminare galbuie dupa tusa,,am facut tratamente cu antibiotic recomandate de diversi dr din mai multe tari,am facut aerololuri ,am folosit diverse spreiuri dar toate fare a se termina acest neplacuta tusa cu expectorate galbuie si multa uneori,,Rog mult un ajutor in acest caz ,,Eu am 58 ani,casatorit,1 copil,sunt pensioner,sunt active si iami place sa lucrez zilnic pentru casa,
,alte afectiuni; de cateva luni am prescris 2 medicamente,unul e Lorista 50 mg cu una pastila/zi ,altul e xatral LP 5 mg cu una pastila seara,,nu am alte afectiuni grave,mai am o spondeloza cervicala foarte strivita si o impuscatura in picior operata ,,Va multumesc mult de ajutor,,,

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Din ce cauza scuip galbui dupa tsa"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.