Clickmed
programare rapida la medic

Vaginoza bacteriana

Boli genitale feminine Dezechilibrul pH-ului vaginal
Intrebare postata de membru290158 cu 9 ani in urma

Am fost diagnostica cu Vaginoza bacteriana ( au fost gasite prezente Gardnerella vaginalis si Mycoplasma homini. Tratamentul primit include pe langa polygnax ovule, diflucan si biosun ( pt. flora ) si un antibiotic puternic: ofloxacin. Citind propectul am constatat ca e foarte periculos, nu pot sa-l iau - am si probleme cu tendoane, etc. M-as putea vindeca fara sa iau antibioticul? Sau il pot inlocui cu alt medicament? Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vaginoza bacteriana"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

carmen_p (acum 9 ani)

Nu te poti vindeca fara sa iei antibiotic, dar poti cere medicului sa iti dea un alt antibiotic! Oricum,dupa ce te vindeci poti sa previi foarte usor problemele de acest gen, generate de dezechilibrul florei vaginale. Atunci cand ph-ul vaginal creste, ecosistemul vaginal este perturbat in favoarea germenilor patogeni si in detrimentul florei saprofita. Mentinerea ph-ului vaginal optim scade riscul infectiilor vaginale si aici intervine rolul lactacidului ca si adjuvant in ecosistemul vaginal.
Pe scurt, mentinerea igienei locale cu un produs cu ph acid sau care favorizeaza colonizarea vaginului cu lactobacili. In situatii in care nu se pot mentine conditii de igiena optima, servetelele intime cu lactacid pot constitui un minim necesar pentru a asigura echilibrul local vaginal.
Vezi ca se gaseste lotiune intima Lactacyd in hypermarketuri, sau daca vrei, exista si formula de farmacie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de carmen_p
2
Raspunde Raspunde la comentariul postat de carmen_p
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.