Clickmed
programare rapida la medic

Pete rosii pe fata si corp care se exfoliaza

Boli de piele
Intrebare postata de creoandreea cu 9 ani in urma

Buna ziua. Ma numesc andreea, am 18 ani iar De ceva timp (9-10 luni poate chiar si un an) am pe fata si pe corp niste pete de culoare rosie uneori chiar si maro care se exfoliaza. Ma deranjeaza destul de tare deoarece se vad si nu pot folosii niciun produs cosmetic. Sunt zile in care ma ustura sau sa ma exprim mai bine am o senzatie de iritare. Am fost la medic i-am explicat ce se intampla, mi-a recomandat sa fac niste analize pt amigdalite, sange, urina iar dupa ce imi vor iesii rezultatele sa ma duc inapoi la dansul. Am facut analuzele, am fost inapoi la dom'' doctor si analizele spre surprinderea domnului doctor erau bune. Mi-a dat o crema()vitella ictamo()si xizal pastile am facut tratamentul dar degeaba, parca se inmultisera petele. Am uitat sa mentionez ca inainte sa merg la domnul doctor am mai folosit advantan si elocom. Dar…. Degeaba. Nu stiu ce sa mai fac crede-ti-ma. M-am saturat de e mi-e rusine mie cu mine. Va rog ajutati-ma.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pete rosii pe fata si corp care se exfoliaza"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.