Clickmed
programare rapida la medic

Intoxicatie

Intoxicatii
Intrebare postata de Cosmina - Iuliana cu 9 ani in urma

Buna seara!
Sunt racita de vineri seara. In weekend, neac***a antibiotice, am luat niste acid acetilsalicilic. Ieri am fost la medicul de familie sa imi iau reteta. Mi s-a prescris Augmentin 500 mg/125 mg, Eurespal 80 mg si Bufren 400. Am inceput tratamentul, dar doar cu Augmentin deoarece pentru tuse folosisem ACC capsule 200 mg. Dupa un timp, 5-6 ore, mi s-a umflat palma stanga si au ineput sa imi iasa niste bubite pe mana stanga, pe abdomen si pe spate (bubite gen piscaturi de tantar). Cred ca am facut intoxicatie de la Augmentin, am citit la reactii adverse ceva asemanator cu ce am eu. Am oprit tratamentul dupa prima pastila, nu am mai luat 2 doze. Astazi am luat iar un ACC, si acum spre seara au reaparut bubitele si palma umflata, dar de data aceasta este dreapta, tin sa precizez ca atunci cand o ating ma inteapa si am o senzatie de durere. Nu cred ca intoxicatia este din cauza ACC-ului deoarece am luat si in ziua de duminica si nu am avut nimic. Am mai luat odata Augmentin, dar de 875 mg/125 mg, dar atunci nu am avut aceste reactii. Ce poate fi?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Intoxicatie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.