Clickmed
programare rapida la medic

Rezolvarea mea are sens? raspuns medic

Depresie
Intrebare postata de Msorina cu 9 ani in urma

Am o relatie de 3 ani..M-am indragostit lulea de un barbat frumos,amabil,romantic si iubaret.De cand ne-am mutat impreuna,si-a arata fata lui adevarata.In public se poarta cum se purta cu mine la inceput,dar in timpul nostru,el da dovada de neducatie,este necivilizat.Am discutat cu el despre asta,i-am zpus ca nu este frumos ceea ce face si el a continuat cu obieciurile lui spunandu-mi ca este ceva normal.Mie nu mi se pare..i-am zis de ce nu face asta si in public ,daca i se pare normal?Nu mi-a raspuns..fAPTUL CA PARE NECIVILIZAT CU MINE IMI DA DE INTELES CA NU MA RESPECTA,AM OBSERVAT AC SI IN FAMILIA LUI SE INTAMPLA ASTA...La mine in familie nu exista asa ceva...exista o etica..el nu o are,decat in public..Mi se pare atat de ipocrit..Am discutat cu el problema asta,i-am spus ca ma deranjeaza,a renuntat pentru o luna sa mai faca asta,dar ne-am mutat cu mama lui si iar si-a inceput obiceiul prost..,,ca seamana cu maica-sa"...,,ca mama ma accepta asa".Am vazut ca nu vrea sa renunte la acest obicei prost si gretos l-am parasit..n-am nevoie de cineva care se comporta asa..in public e trandafir si in casa e floare salbatica.El a fost de acord cu despartirea noastra,a zis ca asa este el,nu se schimba.Ma deranjeaza ca eu am putut face compromisuri ca sa ne intelegem,si el pt un mic lucru nu este in strare.Doar de acest lucru,aaaa..sid e faptu ca e dezordonat si nu intelege ca sa faca si el curatenie,de faptu ca nu sprijina si imi ridica maralul in ceea ce fac eu..de asta il pot acuza,in rest a fost un domn cu mine...Eu cred ca am luat decizia corecta ,ac***a in vedere ca el nu vrea sa facaacest mic compromis si nu ii pasa de sentimentele mele...cu toatae acestea mi-e ciuda ca din acest motiv ne despartim..Imi pare rau ca nu l-am descoperit de la inceput asa cum era,insa am invatat ceva...Acum,sper ca vazand ca fac asta...ca ma despart de el,poate renunta la obeciul asta prost...si este si el destul de matur sa-si mentina o relatie ...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Rezolvarea mea are sens?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

luminita270 (acum 9 ani)

Ceea ce se petrece in casa baiatului are influenta asupra tuturor,acest comportament este acceptat si tolerat fara ,,stiinta”. Exista o vorba:lupul isi schimba parul,dar naravul...Sunteti singura in masura sa va puneti urmatoarea intrebare:ce beneficii imi aduce aceasta relatie? Asa trebuie sa arate un om fericit?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de luminita270
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de luminita270
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Msorina (acum 9 ani)

Am discutat din nou cu el,si a fost dispus sa renunte la aceste obiceiuri doar ,,ca sa nu ma piarda"...el a venit cu o idee,care zic eu ca ar da roade pentru o vreme...sper sa se implementeze pentru restul vietii...daca nu cred ca bat la usa degeaba...Va multumesc pentru sfat!:)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Msorina
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Msorina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
luminita270 (acum 9 ani)

Iti doresc tot binele din lume! Viata este asa de scurta si de complicata,incat refuzam sa ne descotorosim de lucrurile inutile care ,,se agata” voit sau nu,de emotiile pe care le experimentam permanent.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de luminita270
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de luminita270
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psihoterapeut Roxana Patrascu MPsihoterapeut Roxana Patrascu este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Msorina, delicata situatia ta. Cred ca iti este greu cu aceste sentimente ambivalente. Ratiunea iti spune una, inima nu poate renunta...
Poti apela la un demers de dezvoltare personala in care sa abordezi si problemele de comportament ale partenerului tau.
Accesand aceste link-uri poti citi mai multe detalii:

http://www.psihoutil.ro/dezvoltare-optimizare-personala/
http://www.psihoutil.ro/consilierea-cuplului/

Daca te pot ajuta si cu alte informatii imi poti scrie aici sau pe mail-ul personal.

Ai grija de tine!

Psiholog Roxana Pătrașcu
Telefon: 0721.349.765
Mail: [email protected]

Website: www.psihoutil.ro

Roxana Pătrașcu psihoterapeut 

Telefon: 0721.349.765

Mail: [email protected]

Website:http://www.psihoutil.ro/
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psihoterapeut Roxana Patrascu
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psihoterapeut Roxana Patrascu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Depresie.

Inscrie-te aici!
Psih. Marina- Lucica Balea MPsih. Marina- Lucica Balea este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Draga Sorina,
Atunci cand se indragostesc,oamenii incearca sa se poarte conform asteptarilor celuilalt. Treptat, se obisnuiesc si incep sa isi dea jos mastile. Inteleg ca nu esti tocmai impacata cu decizia luata. Ai nevoie ca in cadrul unui demers terapeutic sa descoperi cine esti, ce asteptari ai, ce barbat iti doresti, cum poti avea cea mai buna relatie, care sa iti aduca mulţumirea sufleteasca si implinirea. E posibil ca experientle din copilarie sa te influenteze. Te astept cu drag,
Psihoterapeut
Marina Lucica Balea

Marina-Lucica Balea
 Psihoterapeut, consilier
 tel 0735 853 000
 psihoprof.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Marina- Lucica Balea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Marina- Lucica Balea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.